Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok egy "fura" lánnyal?
Úgy értem, mások is mondták már, hogy nem pont olyan vagyok, mint a többi velem egyidős gyerek, hanem mindenről meg van a saját véleményem, és van egy ilyen kis saját világocskám úgymond, amit nem nagyon osztok meg másokkal. Persze ne gondoljatok rosszra, nem vagyok autista vagy bármi ilyesmi, csak néha picit zárkózott vagyok.
Ti járnátok ilyen lánnyal vagy a nyitottakat szeretitek?
pontosan nem derül ki h mik a furcsaságaid, de én kb pont iylen vagyok, azt mondják rólam h nagyon erős egyéniségem van, hát nem könnyű az ilyen emberekkel, viszont én pl úgy vagyok ha megkapom az adott páromtól amire vágyok akkor nagyon boldog mellettem mert én is sokat adok vissza.
szval sztem nem gáz csak nem biztos, hogy egy teljesen átlagos gondolkodású ember megért/elfogad.
Köszi :)
Amúgy igen, végül is erre próbáltam kilyukadni, kisebb-nagyobb sikerekkel. Szóval hogy egy átlagos gondolkodású fiú elfogad-e ilyennek.
Üdv! Én pedig amolyan "magányos farkas" típusú fiú volnék...Erős,céltudatos,határozott egyéniség,a környezetem hidegnek,flegmának tart,pedig tele vagyok érzelmekkel,csak nem mutatom ki,az meg nem érdekel,h mások mit gondolnak rólam,nekem mindenről egyéni véleményem van. A lányok szemében pont h vonzó ez a style amit én a külvilág felé mutatok,de én komoly "vadász" vagyok,a kihívást keresem,minél nagyobb kihívás egy lány,minél zárkózottabb,annál jobban érdekel. Ez úgymond az én átkom,h a nehéz esetekbe zúgok bele,és a hódításnak magát ezt a nehézségét élvezem...
Szóval ha ez megnyugtat,nekem pont a "furák" az eseteim...mármint akiben van vmi különleges BELSŐ tulajdonság...
Ha külsőre vagy fura,az sztem inkább valami giccs,az olyan lányok kifejezetten taszítanak.
Szval az se mind1 h milyen szempontból v. fura...
14 éves vagyok
Utolsó: Én is pont ilyen vagyok, bár én azért adok mások véleményére...igaz, ettől még nem fogok megváltozni, mert nem érnek annyit, hogy miattuk eldobjam az elveimet, de azért elég sokszor vagyok szomorú, amikor valaki megszól a stílusom miatt. És a legrosszabb, hogy az osztályból is teljesen ki vagyok közösítve, mert flegmának néznek. Mondjuk nem lennék ilyen, ha olyan emberek lennének körülöttem, amilyen én vagyok.
Ja és kinézetre átlagos vagyok. Bár nem tudom, mennyit számít egy fiúnak a lány öltözködése, fúbiái, szóval azért írok még magamról.
Általában egy sima csőgatya, egy tornacipő és egy pulcsi van rajtam. Mindig van nálam teló. És bár mások azt mondják, nem vagyok ronda egyáltalán, én mégis annak látom magam. Szerintem néha betegesen sokat törődöm a súlyommal, pl. minden falatnál nézem magam a tükörben, nem híztam-e. Félek a bogaraktól, és a kihullott hajszálaktól, valamint nem tudom, hogy ez betegenek számít-e, de vannak az olyan levesek, amikbe ilyen kis ropogós cuccokat, esetleg pirított kenyérdarabkákat lehet tenni. És szóval undorodom attól, amikor azok a kenyérdarabkák eláznak és tök szottyosak lesznek a levesben.
Szóval így ezekkel a tulajdonságokkal együtt milyen vagyok? Nagyon fura?
Szerintem, egy átlagos lány vagy kinézetre és jellemre is.
Az hogy van egy kis saját világod az nembaj, mindenkinek van és amúgy max nemfogadsz el mindenkit de ez sem baj.
Az hogy így aggódsz a súlyod miatt az manapság a lányoknál átlagos.Levesbe énsem tennék kenyeret szerintem is undorító, de mondjuk egy tükörtojáshoz szívesen eszek.
Tehát szerintem normális vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!