Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy ilyen kisebb testi hibával rendelkező lánnyal?
Szóval az a baj, hogy szégyellem a kezemet, ugyanis a kézfejemen nagyon érzékeny a bőröm és télen leginkább, de sokszor már így nyáron vagy egyéb évszakokban is a mosogatástól, kézmosástól kiszárad és van, hogy annyira kiszárad, hogy már vérzik is egy picit. És ennek elkerülése végett állandóan kenegetnem kell ilyen kézkrémekkel. És a legnagyobb problémám az az, hogy eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de az egyik fiú osztálytársam egyszer látta, hogy kiszáradt a kezem és olyanokat mondott, hogy milyen undorító vagyok és biztos pestises vagyok meg ilyenek.
Szóval ez tényleg akkora nagy baj?
Az enyém is ilyen:) Minden este egy rahedli sok krémet kenek rá. Nappal meg kesztyűben mászkálok, és még így is kiszokott száradni néha. Szóval nekem jöhet ilyen lány:)
23f
nincs ezzel baj,azzal a fiúval meg ne foglalkozz.
aki szeretni fog az nem csak a kezedért,hanem önmagadért szeret. ápold rendesen,az a fiú meg előbb vagy utóbb ráfog jönni,hogy komolytalan volt. gondolom 14éves lehetek kb.
Abszolút nem érdekelne. Ha egy lány tetszik ez nem oszt nem szoroz. 18/F
Am annyira nem lehet vészes ha csak most vette észre valaki.
Engem se zavarna de én meggyógyítanám:
-sheavaj
-kókuszvaj
-ruháidat nem mosóporral/öbltővel mosnám
-nem használhatnál semmi mű vackot, pl szappannak csak igazi természetes szappant és a tusfüdőd is kidobnád
-arra is odafigyelnék, hogy miket eszel
100% hogy elmúlna ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!