Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok egy ilyen kisebb testi hibával rendelkező lánnyal?

Figyelt kérdés

Szóval az a baj, hogy szégyellem a kezemet, ugyanis a kézfejemen nagyon érzékeny a bőröm és télen leginkább, de sokszor már így nyáron vagy egyéb évszakokban is a mosogatástól, kézmosástól kiszárad és van, hogy annyira kiszárad, hogy már vérzik is egy picit. És ennek elkerülése végett állandóan kenegetnem kell ilyen kézkrémekkel. És a legnagyobb problémám az az, hogy eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de az egyik fiú osztálytársam egyszer látta, hogy kiszáradt a kezem és olyanokat mondott, hogy milyen undorító vagyok és biztos pestises vagyok meg ilyenek.

Szóval ez tényleg akkora nagy baj?

2012. nov. 1. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez nem jelentene akadályt. :)
2012. nov. 1. 15:09
 2/19 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna az enyém is olyan. :)
2012. nov. 1. 15:10
 3/19 anonim ***** válasza:
ez nem olyan nagy probléma, h akadályt jelentsen, a bunkókkal meg ne foglalkozz
 4/19 anonim ***** válasza:

Az enyém is ilyen:) Minden este egy rahedli sok krémet kenek rá. Nappal meg kesztyűben mászkálok, és még így is kiszokott száradni néha. Szóval nekem jöhet ilyen lány:)

23f

5/19 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Csak azért mert egy tapló, büdösbunkóparaszt osztálytársad szerint undorító, attól még nem kell ezt komolyan venned. Szerintem az az undorító kretén, aki szerint ez undorító.
2012. nov. 1. 15:11
 6/19 anonim ***** válasza:

nincs ezzel baj,azzal a fiúval meg ne foglalkozz.

aki szeretni fog az nem csak a kezedért,hanem önmagadért szeret. ápold rendesen,az a fiú meg előbb vagy utóbb ráfog jönni,hogy komolytalan volt. gondolom 14éves lehetek kb.

2012. nov. 1. 15:12
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. nov. 1. 15:13
 8/19 anonim ***** válasza:

Abszolút nem érdekelne. Ha egy lány tetszik ez nem oszt nem szoroz. 18/F

Am annyira nem lehet vészes ha csak most vette észre valaki.

2012. nov. 1. 15:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Próbálj ki más krémeket is... menj el bőrgyógyászhoz is.
2012. nov. 1. 15:18
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem se zavarna de én meggyógyítanám:

-sheavaj

-kókuszvaj

-ruháidat nem mosóporral/öbltővel mosnám

-nem használhatnál semmi mű vackot, pl szappannak csak igazi természetes szappant és a tusfüdőd is kidobnád

-arra is odafigyelnék, hogy miket eszel

100% hogy elmúlna ;)

2012. nov. 1. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!