Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy ilyen kisebb testi hibával rendelkező lánnyal?
Figyelt kérdés
Szóval az a baj, hogy szégyellem a kezemet, ugyanis a kézfejemen nagyon érzékeny a bőröm és télen leginkább, de sokszor már így nyáron vagy egyéb évszakokban is a mosogatástól, kézmosástól kiszárad és van, hogy annyira kiszárad, hogy már vérzik is egy picit. És ennek elkerülése végett állandóan kenegetnem kell ilyen kézkrémekkel. És a legnagyobb problémám az az, hogy eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de az egyik fiú osztálytársam egyszer látta, hogy kiszáradt a kezem és olyanokat mondott, hogy milyen undorító vagyok és biztos pestises vagyok meg ilyenek.
Szóval ez tényleg akkora nagy baj?
2012. nov. 1. 15:07
11/19 anonim válasza:
Szerintem aki szeret elfogad igy is ugyis
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi a többi választ is.
2012. nov. 1. 15:28
13/19 anonim válasza:
Az a baj ezzel a mai nézetekkel , hogy mindent tökéletesnek akarnak látni...ha már valami kis elváltozás van azt egyből űberelik és ehelyett nem az ember jobb oldálát/személyiségét veszik fegyelembe, hanem a gyenge pontjait.Nekem fel se merülne hogy testi problémálya miatt megszóljak valakit, főleg olyannál nem , amiről nem tehet.Ne foglalkozz vele, légy erős és add önmagad!Nálam biztosan nem okozna akadályt egy ilyen apróság!
14/19 anonim válasza:
ilyent még nem láttam, de szerintem tuti nem zavarna. ezek az apróságok csak a tahó f*szokat zavarják. amugy már itt valaki javasolta, hogy bőrgyógyászhoz menj el, ha ugy látod :)
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Amúgy szerintem nem szükséges bőrgyógyászhoz mennem, mert ha bekenem akkor puha lesz, szóval nem akkora nagy gond :)
2012. nov. 1. 16:58
16/19 anonim válasza:
Na jó, de talán tudna valami tartósan hatásosat is :)
17/19 anonim válasza:
Ez legyen a legkevesebb... Másoknak sokkal nagyobb "kisebb testi hibája" van.
18/19 anonim válasza:
Na nehogy már egy ilyen idióta beszólás miatt forduljon meg ilyen a fejedben! Ez nem hinném, hogy bárinek is probléma!
19/19 anonim válasza:
Abszolút nem érdekelne. Én ezt még csak nem is mondanám testi hibának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!