Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a magasság tényleg ennyire fontos?
Tanuljuk már meg, hogy a nők ízlését nem lehet ilyen egyértelműen bekategorizálni...
Van olyan csaj, aki a magas, jóképű, izmos és gazdag pasiját is megcsalja. Van olyan is, akit nem érdekel, ha csúnya vagy, alacsony és szegény, ha kedvesen szólsz hozzá, beléd habarodik, és hűségesen fog szeretni. És persze van a kettő közti végtelen számú átmenet :)
Sevenfoldos bőrdzsekit nem tudsz véletlenül?
na amúgy hogy rendesen hozzászóljak: engem utasítottak már el a magasságom miatt, pedig átlagosnak mondanámmagam. De ez is olyan mint minden más. Egyik nőnek probléma, a másikat meg hidegen hagyja :)
Persze, hogy magas neked...
Na de, hogy érdemben is hozzászóljak a témához: Volt már 166 cm magas pasim is. Bár én 154 cm vagyok, tehát nálam alacsonyabb pasit amúgy se lehetne találni.
De azért persze, hogy egy lánynak nem jönnek be a nála 10-20 centivel alacsonyabbak... Azért kell, hogy érezhesse, hogy meg tudja őt védeni a párja.
Nekem is a minimum magasság, ami kell, hogy legyen egy pasinak az, 165 cm.
Most amúgy egy csomó lány is feltehetne ide kérdést, hogy a pasiknak miért csak 175 cm, szőke, göndör hajú, hosszú combú nők jönnek be... Erre mit írnál te? Nyilván azt, hogy ne általánosíts, nem így van, stb.
Te is azt várd el másoktól, ahogy te bánsz velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!