Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok adni 'csajozási' tanácsokat?
Úgy döntöttem teljesen megváltozok, s nem arra várok, hogy a lányok hódítsanak majd meg, mert arra lehet..:D 18 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom...szóval..:D Jó a kommunikációs készségem, ált. pörgök, külsőleg is egész oké, csak ezt soha nem tudtam kamatoztatni még a gyengébbik nemmel kapcsolatban..Kedvelnek,viccesnek találnak stb..de ez szép meg jó csak nem követi d..ás:D Nem arról van szó, hogy csak az lenne most a célom, de azt hiszem így tudtam a legjobban kifejezni ezt a szituációt:D
Minden tanácsra, hozzászólásra kíváncsi vagyok mindkét nemtől, ha negatív, arra is, köszönöm!:)
nem gyengébbik, hanem szebbik:D mindjárt pozitívabb, azt jobban szeretik:D
amúgy nem kell semit csinálni, csak állandóan jókedvűnek lenni és akár leplezetlenül is legyen a célod mosolyt csalni a lányok arcára:) hisz attól szebbek:P
csak légy aktív, de ne nyomulós, hanem mindig kedves, és mondd mindig az igazat:D ha kellően jól csinálod, akkor gyakorlatilag nem tudják zokon venni, ha mosolygósan az arcukba mondod, hogy "húú de szép vagy" vagy "most olyan hangulatom van, hogy megölelnélek" vagy ilyesmi:D
a lényeg a spontanitáson, vagy annak a látszatán van!
ne pörögjél olyan olyan nagyon. csak higgadtan :D
és ne erőltess rá semmit. érezze hogy neked ő annyira fontos hogy bármeddig várnál rá.
köszönöm az eddigi válaszokat:)
Húú 2. nagyon igazad van, szebbik:)
3.: Az utolsó mondatodból volt már baj..:)
2. vagyok
ha tetszik, hát zöldeljen a hüvelykujj;)XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!