Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok csajozási tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
most tapasztalatokra gondolok: mik és mik nem jöttek be2012. júl. 5. 13:00
1/8 anonim válasza:
Igen. Például hanyagold az igénytelen, gagyi fogalmazásmódot, például "csajozás", valamint ennek műveletként való feltüntetését. Ez nem egy big-mac rendelés a mekinél.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor ismerkedés :D
így jobb :) ?
2012. júl. 5. 13:07
3/8 anonim válasza:
Először kapcsold ki a számítógépet.
4/8 anonim válasza:
Hát,a jó a segged kő kóla duma az nem jön be próbáltam,próbáld még a szia cica van gazdád? dumát vagy mond neki hogy 2 terrás vinyód van és hogy lent 4 gb-os ramod van :D xĐ
5/8 lekváros tészta válasza:
legyél művelt,okos azt szeretik a nők.
7/8 anonim válasza:
Legyél nagyszájú,bunkó paraszt,azt szeretik.
8/8 anonim válasza:
Ezt egy csaj írta egy kérdésnél, szerintem nagyábból körülírta, bár én nem vagyok, és nem is leszek falkavezér tipús.
"Vonzó, sármos, erős, határozott, minden helyzetben védelmező és falkavezér típus,
tekintélyt parancsoló,aki humoros is, de ezek ellenére nem felvágós, nagyképű
és tud gyengéd is lenni, Magabiztos, céltudatos, őszinte, tudd hogy mit akarsz,
állj ki önmagadért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!