Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akivel eltudnék beszélgetni msnen, és tudna adni csajozási tanácsokat egy fiúnak?
OLVASGASD!!!
csajozás \ kezdő csajozőknak menüpontban
ÉS GO KI A TEREPRE ÉS ISMERKEDJ (ELEINTE CSAK BESZÉLGES)
Én lány vagyok azért írtam ilyeneket. Nekem ezek jönnének be, és a baráti körömben sem azt szeretik a lányok, ha azzal megy oda egy pasi, hogy tetszik a segged!
24/L
háháhá, és hogy lepontoztak :D
Pedig a többiek is ezt mondták, nem hiszem hogy ennél jobb tanácsot mondhatna bárki is bármilyen oldalon, vagy chaten.
Ki kell menni és próbálkozni. Persze mindenki fosik az elején a beégéstől, én is fostam. Elárulom hogy MINDENKÉPP be fogsz égni párszor, na bumm, több is veszett Mohácsnál. Viszont azt a hibát nem követed el újra, aztán már azt sem, aztán amazt sem, aztán egyszer csak összejön. Ettől megjön az önbizalmad és egyre gyakrabban jön majd össze. Nincs semmilyen nagy titok, csak a rutin. Azt meg nem tudod máshogy megszerezni, még a világ legtutibb csajozós weblapján sem, csakis a gyakorlatban. Sok sikert.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!