Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akivel eltudnék beszélgetni msnen, és tudna adni csajozási tanácsokat egy fiúnak?
Amúgy szerintem inkább lányoktól fogadj el tanácsot, mert ők tudják igazán, hogy mi kell nekik!
24/L
Lányoktól inkább ne fogadj el tanácsot. Meggyőződésem, hogy több csajt szedtem fel, mint bármelyik hetero nő. :D
Tudják mi kell nekik, de 95 százalékuk nem mondja, ki hogy rendes lánynak tűnjön.
Egyszer pl. öt percig vitatkoztam egy csajjal, aki váltig állította, hogy egy férfi igenis sírhat a barátnője előtt.
Majd később bevallotta, hogy igazam van tényleg nem tekintene rá többet férfiként, de ilyet akkor sem lehet mondani...
Valamelyik társam, adott egy fasza oldalcímet. Olvasgasd inkább azt és mástól lehetőleg ne kérj tanácsot. Mert általában csak vak vezet világtalant.
Ez igaz, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a lányok nagy része, nem tud objektíven beszélni erről.
Elmondja a romantikus részt és kihagy minden más dolgot ami fontos. Így ha majd odaáll a hősszerelmes lovag a csajhoz.
Virágot hoz az első randin és megkérdezi, hogy megfoghatja-e a lány kezét, akkor csodálkozik, hogy a
csaj visszautasította. Mert semmit nem hallott arról, hogy hogyan kell férfiasan viselkedni. Hogyan legyen domináns.
Pedig ez a férfi természetes viselkedése. Az őskorban is, az alfa hím tudta leginkább megvédeni a a környezetét és megteremteni a biztonságot. És úgy alakult a természet, hogy a nőket ma is ez vonzza. Ezért ha valaki elkezd nyálasan viselkedni, az nem sok jóra számíthat.
(Semmi baj a romantikával, de mindent a maga idejében.)
Nem feltétlenül erőltetett. Ha minden csajt úgy nyitok meg, hogy: ,,Hello én vagyok a Jani és ide kellett jönnöm, mert nagyon aranyosnak/szimpatikusnak tűntél. stb. "
Az lehet, hogy sablon, de őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!