Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozási tanácsokat szokásokat létszives irjátok le egy kezdőnek meg hogy miért nemtudok becsajozni?
nektek mi vált be meg ieneke pls komoly komikat:)
és mindig leblokkolok a csajoknál meg nincs is komoly domám:S
Ez csajonként változik ha előtte puhatolódzol kicsit hogy ő hogy smint mit szeret stb az sokat segíthet. Mint ahogy monták legyél magabiztos laza semmi esetre sem feszült. Én non stop valamit ügyetlenkedek figyelem felkeltés céljából és 10ből/9x bejön és ha nevetgél v ilyesmi akk már van mivel megszólítanod. Ha neten legyél udvarias próbáld sugározni azt h érdekell de mégsem túl tolakodó mert az nem igen nyerő. De ha nincs megjelenésed az egész szart se ér :D
Remélem segíthettem!
Robi19xD
Nos,csajozási szokásaimat nem írom le,mivel lány vagyok:D
De néhány tipp:
-Ne úgy indulj el,hogy na most tuti becsajozol,mert úgy sem fog összejönni.
-A szerelem a legváratlanabb pillanatokban csap le rád,ha pedig csak egy csajt akarsz(mint ahogy a kérdésben írtad) akkor a "vagány,szexi,beképzelt" csajoknál próbálkozz...mert a normális lányoknál ilyen céllal esélyed sincs.
-Minden helyzetben add önmagad.Ne félj attól,hogy Te más vagy,vagy hogy mást gondolsz bizonyos dolgokról.Bátran mondd el mit gondolsz a dolgokról,de mindig légy őszinte.
-Az,hogy nincs komoly dumád nem akkora gond,mint te gondolod.Persze korrfügő.De a normálisabb kamaszlányok szeretik,ha kedves,figyelmes,megbízható a srác.Szóval legyél megbízható,odaadó,barátságos,figyelmes.Persze így nem "vagány" barátnőd lesz,de legalább biztos,hogy szeretni fog.Mérlegelj mit akarsz,egy "vagány" csajt vagy egy olyan lányt aki tényleg szeret.
-És nem utolsó dologként általában előny,ha nem analfabéta az illető.Szóval írj helyesen!:)
Remélem tudtam segíteni!
15/L
19:08
oksa köszi lehet h roszul fogalmaztam mert van 1 kiszemeltem csak ő szinte tudomásul sem veszi a létezésemet:S
és a helyesírásra viszatérve:D
neten soha nemszoktam helyesen írni mert nagyon gyorsan gépelek és ha nemfigyelek (ami gyakori) akkor nem írok helyesen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!