Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek merjek kezdeményezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek merjek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akit múltkor láttam a buszon.Barátnőm is ott volt a buszon és el kezdtünk a sráccal beszélgetni.Időközben kiderült,hogy a barátnőm unokatestvére.Nekem nagyon szimpatikus,de barátnőm szerint nagyon félénk természetű és eléggé visszahúzódó.Az igazat megvallva én is pont ilyen vagyok.Még soha nem volt barátom sem.Éppen ezért nem tudom,hogy merjek-e neki írni.Nagyon szimpatikus a számomra.Csak nem tudom,hogy minek tekintené azt,ha írnék neki iwiwen.Kérlek segítsetek!
2009. aug. 18. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugisan irj neki,és bármi lehet ..
2009. aug. 18. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Írj neki nyugodtan. Szerintem (ha tényleg félénk a srác akkor meg pláne) Nagyon jó néven fogja venni(értékelni fogja).... én legalábbis ezt tenném
2009. aug. 18. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért ne? Ha félénk, és még tetszel is neki, kifejezetten örülni fog. Szépen lassan: IWIW ismeretség, kicsit kérdezz utána, aztán valami közös program.
2009. aug. 19. 01:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért ne irnál? Én örülnék ha nekem lány irna, az már jó jelnek vehető ha már félénkebb az ember.

Naés ha félénk meg visszahuzódó? attól még lehet rendes ember.

2009. aug. 19. 08:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Sokat segítettetek.Írok neki,és ha lesz valami fejlemény,akkor azt megírom.Még egyszer köszi.
2009. aug. 19. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
mindig annak van a nehezebb dolga aki kezdeményez de ha ezen túlesel akkor akármi kisülhet (Y)
2009. okt. 1. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!