Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is alakul ki netről egy komoly kapcsolat? Randik, séta, lakás, szex és járás?
csak mert több évig éltem párkapcsolatban, nemrég szakítottunk és próbálok ismerkedni, de úgy érzem kiestem a rurinból...
szóval van egy srác most netről, tetszik, tetszem. találkoztunk, sétálgattunk és a srác fel akar jönni hozzám, viszont nem akar meghívni semmire, még egy 300 ft-os almalére sem, és szerinte már ott kellene tartanunk, hogy feljár hozzám, szex és stb.
és az egy dolog hogy én spontánnak semmit nem érzek így(tekintve hogy ezeket kimondava hozza szóba, szóval nem maguktól alakulnak a dolgok...)de azt sem érzem, hogy ez normális lenne.
tehát találkoztunk párszor már pár órás beszélgetésekre egyszer hívott meg üdítőzni és most azt várja, hogy hívjam filmezni, stb. ő a szüleivel él, ezért korai lenne ha engem felvinne.
mivel ebben nem vagyok benne, úgy érzem nem vagyok kész erre,mert nem értem ezt a szitut, neki meg nem tetszik, hogy pár órára találkozunk, ezért volt, hogy meg is szűnt köztünk a kapcsolat, ő arra hivatkozva, hogy szívatom, én meg arra, hogy érdekes ha felhozom kellek, ha nem, akkor nem..
valaki levezetné, vagy a aki neten ismerkedett esetleg, hogy hogyan is alakul ki egy normális kapcsolat?
mert nem az első srác, hogy pár randi után várják, hogy felhozzam őket lakásra....és most csak én vagyok lemaradva, vagy a hülye, hogy nem vagyok képes erre, vagy ezt így kellene? kb a 4. srác "likvidálásánál" tartok ez miatt...
tehát séta beszélgetés után kellene jönnie a kapcsolat mélyedésének, kiforrásának,érzelmek és szex a végén.
de mintha a középső szakasz sehol sem lenne. én ezt érzem. ők meg nem értik, hogy miért nem mélyítek azzal, hogy felhívom. mert ugye nálam az elmélyülés UTÁN lenne az, hogy felhívom.
és ezen a ponton van a disszharmónia.
21: mi ebben az eltervezett?
pl volt hogy úgy csókolt meg egy srác, hogy épp nevettünk valami sztorin, vagy nem tudom min és amikor véletlen egymásra néztünk, abból lett egy csók. totál nem eltervezett volt.
vagy manapság ilyen szex már elképzelhetetlen? szóval én vagyok az ufo?
köszönet kedves utolsó.
én csak azért kezdtem el gondolkodni és elbizonytalanodni, mert már sorozatosan alakul minden ugyanúgy. tehát gondoltam valamit én cseszek el.
de akkor sorozatosan nem az igazival randiznék?
és ha az igazi is azt akarja majd, hogy felhozzam egy pár séta után? akkor megint itt leszek ugyanezzel a kérdéssel...
vagy vezessek be egy új szűrőt...
egyedül élő, egyedülálló férfiak. akik nem hozzám akarnak feljönni, hanem szépen haza mennek és úgy mélyítenek el egy kapcsolatot, hogy megosztja velem az életét. tehát bandázás, események, sztorik, ahogy az eddigi kapcsolataim is működtek.
vagy egy srác csak szex után mutat be a haverjainak?
mondom én, hogy kiestem a rutinból :(
20.:"felvetik azt, hogy nem akar semmit, csak filmezzünk, stb. volt aki azzal jött, tudok e főzni, stb."
Hát igen, nekik kéne felajánlaniuk ehelyett, hogy főznek Neked, vagy főzzetek együtt nála.
Ez nekem olyan, mintha egyik nő szárnyai alól egy másik alá akarnának költözni, és keresik az új tyúkanyót (anyapótlékot).
"Úgy szeretlek, ha akarod, megengedem, hogy gondoskodj rólam."
:D :D
27.: "bandázás, események, sztorik, ahogy az eddigi kapcsolataim is működtek."
Ideálisnak tűnik.
Ezeknek miért lett vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!