Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy is alakul ki netről egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is alakul ki netről egy komoly kapcsolat? Randik, séta, lakás, szex és járás?

Figyelt kérdés

csak mert több évig éltem párkapcsolatban, nemrég szakítottunk és próbálok ismerkedni, de úgy érzem kiestem a rurinból...

szóval van egy srác most netről, tetszik, tetszem. találkoztunk, sétálgattunk és a srác fel akar jönni hozzám, viszont nem akar meghívni semmire, még egy 300 ft-os almalére sem, és szerinte már ott kellene tartanunk, hogy feljár hozzám, szex és stb.

és az egy dolog hogy én spontánnak semmit nem érzek így(tekintve hogy ezeket kimondava hozza szóba, szóval nem maguktól alakulnak a dolgok...)de azt sem érzem, hogy ez normális lenne.

tehát találkoztunk párszor már pár órás beszélgetésekre egyszer hívott meg üdítőzni és most azt várja, hogy hívjam filmezni, stb. ő a szüleivel él, ezért korai lenne ha engem felvinne.

mivel ebben nem vagyok benne, úgy érzem nem vagyok kész erre,mert nem értem ezt a szitut, neki meg nem tetszik, hogy pár órára találkozunk, ezért volt, hogy meg is szűnt köztünk a kapcsolat, ő arra hivatkozva, hogy szívatom, én meg arra, hogy érdekes ha felhozom kellek, ha nem, akkor nem..

valaki levezetné, vagy a aki neten ismerkedett esetleg, hogy hogyan is alakul ki egy normális kapcsolat?

mert nem az első srác, hogy pár randi után várják, hogy felhozzam őket lakásra....és most csak én vagyok lemaradva, vagy a hülye, hogy nem vagyok képes erre, vagy ezt így kellene? kb a 4. srác "likvidálásánál" tartok ez miatt...

2012. dec. 1. 21:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ha szerinted nem a szexre mennek, akkor sakkozni akarnak veled ott "fenn"?
2012. dec. 1. 21:53
 12/34 A kérdező kommentje:

a milyen viszonyban, mikor akarok szexelni kérdések nem konkrétan vannak tisztázva, hanem:

komolyat akarunk, tetszünk egymásnak, találkozzunk, ki mit hol dolgozik, ki kivel él, stb, ki mit tervez.

a sex egy kialakult kapcsolatban nem kellene hogy kérdés legyen, mert természetesen jön az is magától. én ebben érzem magam megakadályozva. hogy tulajdonképpen nem jön magától, hanem számítóan hozzam fel. nekem nem jön be ez a sablonos filmezzünk együtt dolog, aminek úgy is az a vége. nekem ez nem szex. mert totál átlátszó sablon az egész. és nekem eddig életemben nem így alakultak ki a kapcsolataim, hogy randik, lakás, szex. hanem bandázás, események, sztorik tömkelege és amikor úgy alakult a helyzet. semmi kiszámítható, ütemterv nem volt. és az is elriaszt, hogy ha nem hozok fel valakit, már fel sem hív? ez mi?

2012. dec. 1. 21:54
 13/34 A kérdező kommentje:

11-es válaszadó!

idézem magam:

komolyat keresnek, de ugye az alkalmikat is bevállalják, ha úgy alakul

mert hát mégiscsak férfiak.

de alapjáraton velem komoly célból ismerkednek (levelezünk sokat előtte, érdeklődik, tudja hogy nem az vagyok, ismerkedünk stb stb). de ha elmennék vele egy bokorba, hát istenem, elvinne egy bokorba. érted már?

2012. dec. 1. 21:56
 14/34 anonim ***** válasza:

"a milyen viszonyban, mikor akarok szexelni kérdések nem konkrétan vannak tisztázva, hanem:

komolyat akarunk, tetszünk egymásnak, találkozzunk, ki mit hol dolgozik, ki kivel él, stb, ki mit tervez.

a sex egy kialakult kapcsolatban nem kellene hogy kérdés legyen, mert természetesen jön az is magától. "

Hány élves vagy? Én 30 fölött szembesültem vele, hoyg ez mennyire nem így van. Pont ez az a rész, amire a legelején is utaltam, hogy egyeztetni kell előre. Nem, nem magától értetődő, hogy kinek a fejében mit jelent egy szexuális kapcsolat és egy komoly kapcsolat, és hogy abban milyen helyet foglal el a szex, és hogy kinek mi a szeretetnyelve, hogy valakinek a szex biológiai szükséglet, vagy a lelkek egyesülésének földi követése.

Ebben NAGYON más mindenki!

2012. dec. 1. 22:04
 15/34 anonim ***** válasza:

"ha nem hozok fel valakit, már fel sem hív? ez mi?"

Félreértés. A sok átbeszélt egyeztetés után mégiscsak sikerült olyannal összejönnöd, akinek totál más a világképe, mint Neked.

2012. dec. 1. 22:07
 16/34 anonim ***** válasza:
Ha valaki fel akar menni hozzád, akkor szexelni is akar?
2012. dec. 1. 22:08
 17/34 anonim ***** válasza:

16.: Szerintem itt nem erről van szó, hanem arról, hogy evvel a gesztussal is már megsérti az arányokat. Ő még nem adott annyit, mint a lány, mégis ő kér... óvodai etikett, hogy nem hivatjuk meg magunkat, hanem amikor meghívnak, akkor megyünk. Ha valaki tetszik nekunk és hódolunk neki, akkor ezeket az udvariassági szabályokat nemhogy áthágnánk, hanem még görcsösebben, különösen nem csak betartjuk, hanem übereljük; előzékenységünk, tiszteletünk jelét még erősebben kimutatjuk.

Ezek a fiúk nem teszik ez, épp ellenkezőleg - bunkóskodnak a lánnyal...

2012. dec. 1. 22:11
 18/34 anonim ***** válasza:
És mit kér? Felmehet e hozzá? Lehet ártatlan kérdés csak ő gondol bele többet.
2012. dec. 1. 22:14
 19/34 A kérdező kommentje:

köszi 17 helyettem is szóltál.

nem volt bennem ilyen kiforott gondolat ugyan, de igen ezt érzem, hogy séta, beszélgetés és hívjam fel? szóval igen, ha úgy vesszük, ez arányokra vezethető vissza! erre nem is gondoltam, csak azt éreztem, ez nem a normális kerékvágásban van, valami nem stimmel.

"Ebben NAGYON más mindenki!"

hát eddig minden srác,(aki kompetens - tehát tetszik és tetszem) teljesen egyforma volt eddig.

séta, randik, és már várták hogy lakás, szex. és ha ezt kihagytam, mert ugye kihagytam, azzal jönnek, hogy én nem akarok semmit, meg szívatom. és lépnek. és képesek a ház előtt is randizni velem. eljönnek fél-egy óra beszélgetésre. és amikor jeleztem, hogy nekem ez nem kapcsolat, meg ennél több kell, akkor jön elő, a lakás szex kérdés, a végén meg totál össze vannak zavarodva, hogy mit akarok. szóval gondoltam írok inkább ide. mert már én sem vágom mi van.

2012. dec. 1. 22:21
 20/34 A kérdező kommentje:

18: felvetik azt, hogy nem akar semmit, csak filmezzünk, stb. volt aki azzal jött, tudok e főzni, stb.

dehát ha nem először, akkor másodszor, vagy harmadszor, stb lesz szex ugyanebben a formában. totál ütemterves átlátszó nulla az egész :(

2012. dec. 1. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!