Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a Chaten való ismerkedésről, vagy arról, ha később abból alakul ki kapcsolat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 21:16
1/9 anonim válasza:
Semmi, az én szememben ez ugyan olyan elfogadott dolog, mint ha egy buliban vagy akár az utcán ismerkednél, annyi különbséggel hogy itt nem látod a megismert személyt, de mivel előbb utóbb úgyis találkoztok így lehet teljesértékű kapcsolatotok. Én a mostani barátnőmet 2 éve ismertem meg MSN-en és azóta is együtt vagyunk :)
2/9 anonim válasza:
chaten sokan csak szexet akarnak meg ilyenek,sok a perverz hasonlók...
de én is ott ismertem a párom,hozzáteszem teljesen véletlenül:)
3/9 anonim válasza:
chaten meg discoban szerintem halál ismerkedni...mindenki csak ARRA megy többnyire...meghát chaten soha nem tudhatod h kivel beszélsz, nem lehet ott senkiben sem megbízni kitudja ki ül a másik oldalt...
4/9 anonim válasza:
Én az első barátommal ott ismerkedtem meg,6 évig voltunk együtt... mondjuk 6-10 évvel ezelőtt akkor még lehetett normális pasikat találni a neten,mostmár szerintem sokkal kevesebb esély,mert nagyon sok a taplo,taho,akik csak a sexre mennek..de sosem lehet tudni ;) sok sikert
5/9 anonim válasza:
A chat zsákutca. A legrosszabb, mikor már taliztok, jön veled szembe egy nagyon édes pasi, meg mögötte egy zsíros hajú izzadt szakadt büdös barom, és 10 esetben 9x a második az, akivel chateltél...
6/9 anonim válasza:
hat vegul is nem olyan rossz....en az elso baratommal ottiserkedtem meg de egy taho volt...vegul kiderult, hogy a legjobb baratnom tetszik neki:)
7/9 anonim válasza:
Szia! Hát tényleg vigyázni kell, mert nagyon sok a barom ott, és sokan tényleg csak a szexre mennek, de azért lehet normális emberekkel találkozni is. Kb. 7 hónapja én is ott ismertem meg a jelenlegi párom, de előtte is beszélgettem több értelmes pasival is.
8/9 anonim válasza:
Én most próbáltam ki nemrég először. Meg is ismertem egy nagyon aranyos lányt, igaz, neki hamar elmúlt a lelkesedése, de a kapcsolatunk megmaradt, és örülök, hogy megismertem!
9/9 anonim válasza:
Mindenkinek igazat adok mert van amikor sex kell csak van amikor hazudnak a kilétükkel kapcs. ban. De hála a jó égnek vannak normálisak is de ezt nehéz kiszürni. Én a neten ismertem meg a párom. Mit ad isten passzolunk mint a kulcs és a zár. Eggyütt élünk rég óta és született egy nagyon édi szerelem bébink aki most lesz 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!