Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek fontos a bókolás, hogy beleszeressetek az adott pasiba?
Úgy értem, hogy ha együtt jól érzitek magatokat, a pasi mondja is, hogy az esete vagy és tudod is, de nem áraszt el mindenféle bókokkal csak jól érzitek magatokat együtt. A célotok közös. Egy párkapcsolat.
Mivel én nem vagyok egy bókolós típus, ezért kérdezem. Mennyit nyom a latba a bókolás? El tudjátok képzelni, hogy beleszerettek egy olyan férfiba, aki nem bókol csak nagyon ritkán tesz egy kedves megjegyzést, viszont cserébe jól érzitek magatokat egymással?
A bók a nőknek jól esik, de ha nem kapnak olyan sokat pl naponta többször mondani ugyan azt az nem baj mert a jóból is megárt a sok. Az én párom sem olyan hogy eláraszt bókokkal de nagyon jó megvagyunk így is. DE azért néha néha egy két olyan mondat bizony jól tud esni.
Ez az én véleményem :)
Van egy könyv: Egymásra hangolva. Ebben kifejti a szerző, hogy 5 különböző szeretetnyelv létezik. Vannak, akiknek a szavak a legfontosabbak - egy ilyen típusú nőnek nyilvánvaló, hogy hosszú távon nagyon hiányozni fognak a bókok. De ha más a szeretetnyelve, akkor elvan nélküle, ha megkapja azt, ami neki fontos.
(Magamból kiindulva: bókok nélkül elvagyok, de érintés nélkül nem!)
Személy szerint én nem a bókoktól vagy épp azok hiányától szeretek bele egy fickóba. Az a bizonyos szikra akár szavak nélkül is kipattanhat... :)
Én konkrétan idegbajt kapok, ha a pasi naponta 10x elmondja, hogy csodaszép vagyok és ehhez hasonlók... tudom, hogy nem igaz, tudom, hogy nem én vagyok a legszebb a világon, blablabla.
De ha elejt egy megjegyzést, hogy hű de csinos vagyok ma, akkor ez akár az egész napomat végig tudja kísérni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!