Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek egy "lovaggal", vagy a mi időnk már lejárt?

Figyelt kérdés
Nemesi családból származom, vannak földbirtokaink, házaink, hatalmas vagyonunk, de ezek mind családi értékek, melyeket sosem tennénk készpénzzé, így pont ugyanúgy élünk, mint az átlag emberek. Csak bennünk így megmaradt egyfajta lovagiasság. Eléggé olyan vagyok, mint aki a múlt században él. Szabadelvő vagyok, de konzervatív, ragaszkodok a régi hagyományokhoz, ami a múltban jó volt. Nem veszem meg a divatkütyüket, és elég nehezen alkalmazkodom a sok modern újításhoz. Öltözködésben nem vagyok divatmajom, de persze idióta sem h 100éves cuccokba járjak, inkább az aranyközépút, átlagos de mégis jó minőségű öltözéket preferálom, nem akarok túl feltűnő és drága öltözékkel hivalkodni. Olyan akarok lenni, mint az átlag, de az életstílusom, a gondolkodásmódom, ezek olyan dolgok, melyeket nem lehet véka alá rejteni, csak kiderül h olyan vagyok mint egy földhözragadt ősrégi lovag, aki ebben a felgyorsult világban nem igazán találja a helyét.

2012. nov. 27. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Na, Kedves #10. választ adó! Te is csak egy átlagember vagy!

:)))

2012. nov. 27. 11:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai felfogásban a lovagiasság nem a családfától függ. Te fejben sajnos a múltban élsz, és be vagy zárva az általad kialakított kis világba.
2012. nov. 27. 11:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Na, Kedves #10. választ adó! Te is csak egy átlagember vagy!

:)))

Igazán köszönöm, és a humor ellenére is örülök, hogy közétek tartozok.

2012. nov. 27. 11:35
 14/18 anonim ***** válasza:

A haverjaimmal egyszer mentünk buliba egy csajtársasághoz xD

El akarták hitetni, hogy én egy angol nemesi családból származom, de csak keveset beszélek, mert visszahúzódó vagyok (nem nagyon tudok angolul... :D)

Én hülye meg nem mentem bele... ku.rvára idegesített, mert én csak önmagamat tudom adni :S

Persze rám erőltették végül a haverjaim... :D

de nagyon nem tetszett nekem... hiába kérdezgettek egy csomót a csajok :DDD

Úgyhogy ha piálós buliba mész szórakozni (egyéjszakás) akkor bejöhet, de komoly kapcsolatnál semmit sem számít... :)

2012. nov. 27. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
én is nemesi családból származom de mára már nincsen semmink, csak az anekdoták.. :S de engem nagyon érdekel ez az egész, és kicsit fáj is attól a szívem,hogy nem tudok kastélyokban parádézni hatalmas szoknyákban.. :( de tudod mit? ez van... a múltat nem lehet a jelenbe erőltetni... de az tetszik,hogy lovagias vagy! sajnos ezt egyre kevesebb emberről lehet elmondani.. :( szóval fel a fejjel! ez egy erény, nem hátrány! :)
2012. nov. 27. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Biztosan van olyan aki a pénzre utazik, de az semmit nem jelent. A kapcsolatban az emberek a fontosak. Az öltözködéseden, a megmozdulásaidon, a szokásaidon biztosan észre lehet venni milyen vagy,főleg ha értelmes lánnyal fogsz találkozni. Nem is a telefon a lényeg. Az a lényeg aki elfogad így semmi gond. Egy biztos nem ezzel kell kezdeni milyen vagy. Beszélgetsz, ismerkedsz, fogsz találni.
2012. nov. 28. 00:08
 17/18 A kérdező kommentje:
A pénzre aztán utazhatnak, mondom h teljesen átlagosan élünk. A családi vagyonhoz nem nyúlunk, abból élünk, amit megkeresünk magunknak, mint minden rendes ember. Bár ezt úgy látom sokan félreértik, mintha lenézően írnék, az "átlag ember" kifejezést egész más értelemben használtam.
2012. nov. 28. 00:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem veled van bajom, hanem egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy egy család többet érjen, mint egy más család. Sajnos forgok olyan körökben, ahol kihangsúlyozzák ezt, és ilyenkor hánynom kell. Hogy mért megyek oda, ha utálom? Mert a vállalkozásom megkívánja. Mint mindenhol, így köztük is vannak normális gondolkozású emberek, és hatalmas sznob emberek is. Itt se általánosítsunk, de akik ezt ki hangsúlyozzák, azok ezt számomra borzasztó módon tudják tenni. Én elhiszem, hogy normálisan élsz, de a kérdésedben benne van egy akaratlanul is előbújó dicsekvés. Sokat, persze a szegényebb rétegből levő embereket irritálhat. Én nem a szegényebb rétegből vagyok, de engem is irritál, ha ezzel találkozok. Nagyapámék elszegényedtek. Apám, majd Én is a saját erőnkből tudtunk biztosítani a családjainknak megfelelő életmódot, és egzisztenciát. Rajtunk kívül senki sem tudja, a családfánkat. Nem azért vagyok szerintem egy alapjában normális lány, mert nemesi származású vagyok, hanem azért, mert a szüleim normális rendes embereket neveltek belőlünk, az öt testvéremmel együtt. És tényleg nem veled van bajom, hanem engem irritál az, ha valaki a származására hivatkozva próbál bármilyen tulajdonságot tulajdonítani magának. Csak még egy jutott az eszembe!

Ismert színészek fogadtak örökbe gyerekeket, akiknek a családját nem is ismerik . A gyerekek még is jól neveltek, ismertek és akár híresek is. Nem a származásból ered az udvariasság, a gyengébbek védelme, az előzékenység és hasonló tulajdonság, hanem a neveltetésből.

Nem is mondok többet, mert idegesít ez az egész felvetés is a származásból való következtetés.

2012. nov. 28. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!