Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy "lovaggal", vagy a mi időnk már lejárt?
Na, Kedves #10. választ adó! Te is csak egy átlagember vagy!
:)))
Na, Kedves #10. választ adó! Te is csak egy átlagember vagy!
:)))
Igazán köszönöm, és a humor ellenére is örülök, hogy közétek tartozok.
A haverjaimmal egyszer mentünk buliba egy csajtársasághoz xD
El akarták hitetni, hogy én egy angol nemesi családból származom, de csak keveset beszélek, mert visszahúzódó vagyok (nem nagyon tudok angolul... :D)
Én hülye meg nem mentem bele... ku.rvára idegesített, mert én csak önmagamat tudom adni :S
Persze rám erőltették végül a haverjaim... :D
de nagyon nem tetszett nekem... hiába kérdezgettek egy csomót a csajok :DDD
Úgyhogy ha piálós buliba mész szórakozni (egyéjszakás) akkor bejöhet, de komoly kapcsolatnál semmit sem számít... :)
Neked nem veled van bajom, hanem egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy egy család többet érjen, mint egy más család. Sajnos forgok olyan körökben, ahol kihangsúlyozzák ezt, és ilyenkor hánynom kell. Hogy mért megyek oda, ha utálom? Mert a vállalkozásom megkívánja. Mint mindenhol, így köztük is vannak normális gondolkozású emberek, és hatalmas sznob emberek is. Itt se általánosítsunk, de akik ezt ki hangsúlyozzák, azok ezt számomra borzasztó módon tudják tenni. Én elhiszem, hogy normálisan élsz, de a kérdésedben benne van egy akaratlanul is előbújó dicsekvés. Sokat, persze a szegényebb rétegből levő embereket irritálhat. Én nem a szegényebb rétegből vagyok, de engem is irritál, ha ezzel találkozok. Nagyapámék elszegényedtek. Apám, majd Én is a saját erőnkből tudtunk biztosítani a családjainknak megfelelő életmódot, és egzisztenciát. Rajtunk kívül senki sem tudja, a családfánkat. Nem azért vagyok szerintem egy alapjában normális lány, mert nemesi származású vagyok, hanem azért, mert a szüleim normális rendes embereket neveltek belőlünk, az öt testvéremmel együtt. És tényleg nem veled van bajom, hanem engem irritál az, ha valaki a származására hivatkozva próbál bármilyen tulajdonságot tulajdonítani magának. Csak még egy jutott az eszembe!
Ismert színészek fogadtak örökbe gyerekeket, akiknek a családját nem is ismerik . A gyerekek még is jól neveltek, ismertek és akár híresek is. Nem a származásból ered az udvariasság, a gyengébbek védelme, az előzékenység és hasonló tulajdonság, hanem a neveltetésből.
Nem is mondok többet, mert idegesít ez az egész felvetés is a származásból való következtetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!