Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért támad ennyire a barátnőm csak mert nagyon tetszik egy srác?
Figyelt kérdés
Csak képről ismerem a srácot és megmutattam a barátnőmnek és mondtam, hogy nekem nagyon bejön. Erre ő elkezdte cikizni minden lehetséges módon, hogy milyen ronda, nyomorék, sokkal jobbat érdemlek... Na de ha nekem ő tetszik?? Mindig azt mondja, hogy sokkal lejjebb adok, mindig én vagyok a "szebb" a kapcsolataimban és nekem mindig a nálam csúnyábbak jönnek be.2012. nov. 27. 01:15
1/9 A kérdező kommentje:
Jah és ráadásul szerintem a srác nagyon helyes, "minden csaj álma", úgyhogy nem is értem a barátnőmet...
2012. nov. 27. 01:17
3/9 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem. Tudom, hogy milyen pasik jönnek be neki és nem ilyenek :D
2012. nov. 27. 01:22
4/9 anonim válasza:
Legalább nem fogja elvenni tőlled:D
5/9 A kérdező kommentje:
Az biztos :D
2012. nov. 27. 01:26
7/9 anonim válasza:
Velem is volt, hogy egy csajnak nagyon bejöttem, de a barátnői végülis lebeszélték rólam, mert hogy ő sokkal szebb nálam meg mennyire leadná velem a szintet. Nem sok esélyt ad nekünk a világ, még ha valakinek tetszenénk is, a társadalmi nyomás akkor se hagyja, hogy boldogok legyünk.
8/9 laci911 válasza:
Igen ez nagy féltékenység mert ha neked tetszik akkor nagy eséllyel van az ,hogy neki is amúgy meg a nők nagyrésze nemtudja mi kell neki csaj a sexuàlis kisugàrzàsàba szeretnek bele magas a tesztoszteron szintje....gondolom a baràtnőd is ezért kamuzik neked....esetleg adj a palinak egy esélyt....a baràtnőid meg ha tényleg nem tetszik és ősszejöttök akkor nincs gond ,,,,,a gond csak akkor jön elő ha elkezdenek sutyiban beszèlgetni.....tehàt jöjjetek össze és ismerd meg.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
De még mindig úgy gondolom, hogy nem lehet féltékeny mert azt mondja, hogy szerinte a srác csak 5-ös egy 10-es skálán. Másokat is megkérdeztem és szerintük is. De nekem 10/10!!!:(
2012. nov. 28. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!