Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
van egy srác tetszik nekem de nem tudom hogy én neki tetszem e... sokszor engem néz suliban meg szemezik velem meg tök aranyos de közben meg más csajokkal úgy el van mintha én nem is lennék... nemtom gondolkoztam olyanon is hogy csak jóba van a csajjal mert régóta ismeri mert velem is kedves meg aranyos de most nem tudom... :S nekem nagyon bejön de tényleg olyan furcsán viselkedik néha hogy azt érzem olyankor hogy le se sz@rik engem... szerintetek mit csináljak vagy most mi van?!?2012. nov. 26. 22:29
2/4 anonim válasza:
"sokszor engem néz suliban meg szemezik velem meg tök aranyos"
Gyerünk akkor,írj rá fb-on vagy vmi,ez már egy tuti jel :DD
3/4 A kérdező kommentje:
már minnegy mert van barátnője.. :(
2012. dec. 1. 20:07
4/4 anonim válasza:
mivan?? ahh nemár :'( előbb kellett volna lecsapnod rá,most én is ezzel próbálkozok..mielőtt elhappolják előlem :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!