Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan 30 feletti fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 30 feletti fiú, aki szemez egy lánnyal már jó ideje rendszeresen és még mindig nem lépett?

Figyelt kérdés

Miért nem léptek ha tetszik egy lány és tudjátok hogy a lánynak nincs barátja? Vagy akkor minek incselkedtek már hónapok óta (szemfelhúzás, szemezés, mosolygás stb...). Viszont szinte hozzá se szóltok.

KOROTOKAT ÍRJÁTOK!

2012. nov. 26. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30 feletti fiú? Érdekes! Én azt hittem ebben a korban már férfinak hívják az embert.
2012. nov. 26. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Jelen.

Hogy miért nem lépek? Hát ez elég speciális az én helyzetemben, ebből ne általánosíts :D

Szóval már egy ideje pánikbeteg vagyok, és ezt annyira szégyellem, hogy teljesen elveszi önbizalmam a nők terén.

30/F

2012. nov. 26. 20:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Férfi, de ezek szerint te nem vagy 30 felett! :) Ugyanis a 30 felettiek egymás között is lányoknak és fiúnak is szokták hívni egymást.

Bár nekem tök mind1 hogyha nem tetszik neked :) Viszont nem a kérdésre írtál :D

2012. nov. 26. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Én 27 vagyok, szemezek sok csajjal, de nem lépek, mert tuti a bukta. A szemezés nem egyenlő azzal, hogy bejössz neki, mert ezt a legtöbb csaj úgy játssza el, hogy van pasija, de kell a megerősítés, hogy ő jó csaj és ha látja, hogy falják a szemükkel a pasik, akkor megnyugszik. Ha a szemező pasi meg odamegy, akkor vagy ő durva szöveggel, vagy a 190 magas, ólajtó pasija csinál neki 46 os szájat.
2012. nov. 26. 20:54
 5/12 anonim ***** válasza:
30 éves férfi vagyok, meg szoktam nézni a lányokat, de ismerkedni nővel szeretnék.
2012. nov. 26. 20:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Ok de a mi esetünkben tuti, hogy tudja, hogy nincs pasim. És magasságilag is pont passzolunk egymáshoz. Ráadásul nálunk nem egy hónapja kezdődött ez az ügy. Tehát valószínűleg levette a dolgot. Csak én kezdek bizonytalan lenni, hogy most mi a fene van akkor.

Talán azt gondolja, nem jön be nekem. De ez hülyeség, mert akkor nem viszonoznám, nem? Nem értem. Vagy egyszerűen csak túlságosan fél? Tényleg nem tudom, de nem hiszem. Valami más lehet inkább. Viszont nincs csaja.

2012. nov. 26. 20:58
 7/12 A kérdező kommentje:

Jajj ne gyertek már ezzel a nő-lány dologgal. Én is nő vagyok, de nekem pl. egy 30 éves csak fiú, egy 40 éves már inkább férfi. Egy 30 éves sehol nincs a férfihez képest (de lehet csak azért érzem így, mert egy 30-as fiatal hozzám.

De ezzel kapcsolatba (nő-lány, férfi-fiú) inkább nyissatok úgy kérdést, ne ide írkáljátok már. RELATÍV KÉRDÉS! Általánosságban persze, hogy nő és férfi egy 30 éves vagy afeletti! Ez igaz!

2012. nov. 26. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

30as pasival akarsz összejönni, de úgy érzed ő még fiatal hozzád. Lehet ő meg úgy érzi te pedig öreg vagy hozzá.

2012. nov. 26. 21:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Én nem írtam, hogy 30-as pasival akarok összejönni.
2012. nov. 26. 21:14
 10/12 A kérdező kommentje:
30 felettiek véleményét kérdeztem. Nem pedig 30-as pasi érdekel.
2012. nov. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!