Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valódi társat találni?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Egy huszonéves vasi srác vagyok, és sokszor elgondolkodom, hogy hogyan lehet a mai világban valódi társat találni? Teljesen romlott értékrenddel rendelkezik az emberek többsége, a kapcsolatok nagy része csak a testiségről szól (hiába mondja valaki, hogy nem az a fontos). Hol vannak olyan lányok, akik számára az életet nem a bulizás meg a pasizás meg a szépitkezés jelenti?2012. nov. 26. 20:17
11/19 anonim válasza:
Csináld azt amit szeretsz. Járd az utadat és ezen az úton össze fogsz találkozni azzal akit keresel... vagy legalább is nagyon sok ideális jelölttel. Más módja nincs. Ha a te életed központi kérdése a lánytalálás az nem vezet sehová. Mert mi van ha megtaláltad? Akkor találtál valószínűleg valakit aki semmiben nem fog melletted állni azon kívül hogy meg lett találva. Veled magaddal viszont nem fog tudni mit kezdeni.
Hiszen még te se biztos hogy tudod te ki vagy. Amíg saját magadat nem találod meg hogy várhatod el hogy más megtaláljon pont téged.
Addig az úton marad a testiség... tapasztalni tökéletes az is.. és ki tudja. Egy másik ember életére ne építsd a sajátod. Ketten együtt lehet építeni, egymás mellett...
12/19 anonim válasza:
Engem 20 évesen az jobban izgat hogy egy normális munkám legyen, amiből el tudom tartani magamat, mint hogy párom aki mellett nincs munkám és éhen döglök!
13/19 A kérdező kommentje:
Én meg inkább nem ennék, csak legyen egy igaz társam:D
2012. nov. 27. 12:29
14/19 anonim válasza:
Ezért nem lesz igazi társad :)
15/19 A kérdező kommentje:
Mert túl fontosnak tartom, hogy legyen valakim?
2012. nov. 27. 21:18
16/19 anonim válasza:
Igen. Ahogy írtam ha az életed értelme nem önmagad (hülyén hangzik :D) akkor az utadon nem találsz olyant aki valódi társad lehetne hiszem lövésed nincs róla milyen a te valódi társad.
17/19 anonim válasza:
Persze fontos a társ, de mit ér, ha nem tudtok egymással közös jövőt építeni, mert nincs miből. Szóval a fontossági sorrendet illene átgondolni. Meg ugye bizonyos dolgokat lehet párhuzamosan is csinálni.
18/19 anonim válasza:
a szépítkezés miért zavar? Maradjon ronda, hogy beetesd neki, hogy csak neked kell? Amúgy meg hagy bulizzon amíg fiatal, akkor kell.
19/19 anonim válasza:
Csapatsport! Én sárkányhajózom. Oké, most egy kicsit gáz a helyzet az edzések most, de a csapatban korábban nem egy ember ott találta meg a párját. Volt aki házasodott is. Amíg nem próbálkozol bárhol, bármikor, addig biztosan nem fogod megtalálni. Ráadásul minél jobban keresed, annál inkább fogod úgymond ellökni magadtól. Mert elsőre nem biztos, hogy "normálisnak"fog tűnni. Én az igazán normális csajokat a "véletlen" folytán ismertem meg. Keresve nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!