Hol lehet neten valódi öngyilkossági tippeket találni?
Barátnőm tegnap ögyilkos akart lenni,hála az égnek időben kórházba került és kimosták a gyomrát.
Nyugtatókat vett be,és rá domestos-t ivott.
Aztmondta, a neten olvasott erről a domestosos dologról.Próbáltam keresni ilyet,de nem találom.Nem tudom hol olvashatott ilyet??!!!
Tényleg ott van hogy " A domestos a legjobb". De szerintem ettől kicsit konkrétabbat olvashatott:S Mellesleg nemtudom miért nem szüntetik meg az ilyen oldalakat...
Köszi a gyors választ:)
Szerintem inkább a barátnőddel van baj : nekem aztán írhatnak akármit, nem fogom bevenni/lenyelni/megcsinálni!
És ha egy járókelő azt mondja neki jövő héten, hogy ugorjon le a 10. emeletről?...
Ezután tartóztassanak le minden járókelőt?!
Aki öngyilkos akar lenni, annak hosszú időn keresztül látható jelei vannak, amit a környezetének észre kellene vennie...
A lelki problémák észrevehetőek lennének, ezeket lehetne kezelni időben, ha figyelnénk a barátainkra, családtagjainkra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!