Hol lehet neten valódi öngyilkossági tippeket találni?
Barátnőm tegnap ögyilkos akart lenni,hála az égnek időben kórházba került és kimosták a gyomrát.
Nyugtatókat vett be,és rá domestos-t ivott.
Aztmondta, a neten olvasott erről a domestosos dologról.Próbáltam keresni ilyet,de nem találom.Nem tudom hol olvashatott ilyet??!!!
Úr Isten!
Ez szörnyű! Legyen "sajnálkozós" fórum vagy "szomorú" fórum, de "öngyilkos"...?!
Hihetetlen!
Foglalkozz sokat a barátnőddel! Próbálj neki segíteni lélekben. Beszélgess vele, faggasd ki, hogy mi a baja, mit érez és mondd el neki, hogy ez a legönzőbb dolog, amit csak tehet.
Ott a családja, te, barátai...
Nekem tavaly novemberben fölakasztotta magát egy jóbarátom. Sokat gondolunk Rá, hiányzik, de szoktuk mondani, hogy hülye volt, hogy ilyet tett! Az anyukája teljesen ki van készülve azóta!
01:26-os: ez az a súlyos és elterjedt tévhit, amely már rengeteg emebr életébe került...
Jó, ha ezt már ilyen fiatalon megtudod. Ahogy azt is, hogy ha valaki valóban csak a figyelmet akarná felhívni így, azon nem nagyon lehet mosolyogni.
00:32-es mi figyelünk rá..mondogatta hogy ő megöli magát,de nem olyan hangnemben meg ilyenek,nem vettük komolyan :S Most már tudom,hogy az ilyeneket is komolyan kell venni..
Azt pedig nem tudom hogy figyelemfelkeltésnek szánta -e,szerintem nem,csak így sikerült..De azt meg csak nem mondhatom neki hogy jaj csak azért csináltad hogy felhívd magadra a figyelmet...Azt mondtam neki hogy belegondolhatott volna hogy mit érzett volna a családja,meg mi a barátai,ha sikerül..Ígyis az anyukája folyton csak sír :/
Aztmondta hogy akkor abban a pillanatban ez eszébe se jutott,de igazam van :/
Hát ha magamból indulok ki, akkor aki igazán öngyilkos akar lenni, az pont hogy el akar tűnni minden és mindenki elől, de ha mégis meg kell jelennie valahol, hát a totáli ellentétét teszi és mondja annak, amit gondol...
Tényleg szörnyű az a fórum.
19:22
ez így igaz,aki tényleg elhatározta a dolgot az nem hangoztatja.megpróbál mindenkitől bújtatottan elbúcsúzni,és 1 váratlan pillanatban megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!