Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol lehet neten valódi öngyilk...

Hol lehet neten valódi öngyilkossági tippeket találni?

Figyelt kérdés

Barátnőm tegnap ögyilkos akart lenni,hála az égnek időben kórházba került és kimosták a gyomrát.

Nyugtatókat vett be,és rá domestos-t ivott.

Aztmondta, a neten olvasott erről a domestosos dologról.Próbáltam keresni ilyet,de nem találom.Nem tudom hol olvashatott ilyet??!!!

2010. jan. 11. 00:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Úr Isten!

Ez szörnyű! Legyen "sajnálkozós" fórum vagy "szomorú" fórum, de "öngyilkos"...?!

Hihetetlen!

Foglalkozz sokat a barátnőddel! Próbálj neki segíteni lélekben. Beszélgess vele, faggasd ki, hogy mi a baja, mit érez és mondd el neki, hogy ez a legönzőbb dolog, amit csak tehet.

Ott a családja, te, barátai...

Nekem tavaly novemberben fölakasztotta magát egy jóbarátom. Sokat gondolunk Rá, hiányzik, de szoktuk mondani, hogy hülye volt, hogy ilyet tett! Az anyukája teljesen ki van készülve azóta!

2010. jan. 11. 00:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt a fórumot olvasva azon gondolkodok mi a fenét kell ennyit gondolkodni hülye módszereken mint a fulladásos halál meg ilyenek? Nem az a céljuk hogy fájdalommentes legyen? Ugorjon le egy magas épületről és annyi volt. Legegyszerűbb.
2010. jan. 11. 00:40
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg oldja meg otthon, ne ugorjon semmiről le vagy elé, mert baromi idegesítő ha valaki a lelkinyomoréksága miatt leállítja a forgalmat.
2010. jan. 11. 00:42
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Ha a barátnőd valóban öngyilkos akarna lenni nem a neten olvasgatna tippeket/tanácsokat hanem biztos módszerrel megtenné.Csupán csak figyelemfelkeltés céljából csinálta a dolgot. 15/F :)
2010. jan. 11. 01:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

01:26-os: ez az a súlyos és elterjedt tévhit, amely már rengeteg emebr életébe került...

Jó, ha ezt már ilyen fiatalon megtudod. Ahogy azt is, hogy ha valaki valóban csak a figyelmet akarná felhívni így, azon nem nagyon lehet mosolyogni.

2010. jan. 11. 07:49
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Ezzel arra akarsz célozni hogy nem azért csinálta hogy ő is figyelmet kapjon?Meg akarta ölni magát,de nem merte a biztos módszert ?
2010. jan. 11. 10:53
 17/22 A kérdező kommentje:

00:32-es mi figyelünk rá..mondogatta hogy ő megöli magát,de nem olyan hangnemben meg ilyenek,nem vettük komolyan :S Most már tudom,hogy az ilyeneket is komolyan kell venni..

Azt pedig nem tudom hogy figyelemfelkeltésnek szánta -e,szerintem nem,csak így sikerült..De azt meg csak nem mondhatom neki hogy jaj csak azért csináltad hogy felhívd magadra a figyelmet...Azt mondtam neki hogy belegondolhatott volna hogy mit érzett volna a családja,meg mi a barátai,ha sikerül..Ígyis az anyukája folyton csak sír :/

Aztmondta hogy akkor abban a pillanatban ez eszébe se jutott,de igazam van :/

2010. jan. 11. 14:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha magamból indulok ki, akkor aki igazán öngyilkos akar lenni, az pont hogy el akar tűnni minden és mindenki elől, de ha mégis meg kell jelennie valahol, hát a totáli ellentétét teszi és mondja annak, amit gondol...

Tényleg szörnyű az a fórum.

2010. jan. 11. 19:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
10:53-as: arra akartam célozni, hogy ha valaki kimondja, hogy öngyilkos akar lenni, arra ne legyintsünk mondván, "ha meg akarná tenni, nem modnaná, biztosan csak a figyelmet akarja felhívni". Egyrészt ez egyáltalán nem biztos, és az ezzel foglalkozó oldalak ezt már nem győzik súlykolni. Másrészt a figyelemfelhívás is ugyanúgy lehet tragikus kiemenetelű, és alapvetően szörnyű, ha valaki már más módot nem talál.
2010. jan. 11. 19:54
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

19:22

ez így igaz,aki tényleg elhatározta a dolgot az nem hangoztatja.megpróbál mindenkitől bújtatottan elbúcsúzni,és 1 váratlan pillanatban megteszi.

2010. jan. 11. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!