Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valódi társat találni?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! Egy huszonéves vasi srác vagyok, és sokszor elgondolkodom, hogy hogyan lehet a mai világban valódi társat találni? Teljesen romlott értékrenddel rendelkezik az emberek többsége, a kapcsolatok nagy része csak a testiségről szól (hiába mondja valaki, hogy nem az a fontos). Hol vannak olyan lányok, akik számára az életet nem a bulizás meg a pasizás meg a szépitkezés jelenti?2012. nov. 26. 20:17
1/19 anonim válasza:
Pszt! Érdekesnek találom a véleményed, részben egyet is értek vele, de az általánosítgatást hagyd szerintem. Hidd el, igenis vannak még olyan lányok, akiknek más az értékrendjük, mint a korosztályuk nagy részének! Csak meg kell találni őket ;)
2/19 A kérdező kommentje:
Ezért szól igy a kérdésem: Hogyan lehet valódi társat találni? Biztos, hogy van valahol, csak sajnos mivel túl nagy a rossz lányok aránya, ezért nehéz megtalálni azt az egyet:) Meg a kevésbé értékes lányokkal egy egy szórakozóhelyen könnyű összefutni, na de egy értékessel?
2012. nov. 26. 20:29
3/19 anonim válasza:
Nézd öregem, a szádba nem fog repülni a sült galamb. Az eddigi összes kapcsolatom kialakulásának nem kis szerepe volt a szerencsének, ezt aláírom, hogy jókor voltam jó időben, de meg is dolgoztam ezért a szerencséért. Az, hogy hogyan... próbálkozni kell! Ezt nem lehet könyvből megtanulni. Próbálj kapcsolatokat kialakítani csajokkal, aztán majd lesz valahogy.
4/19 A kérdező kommentje:
Nem a csajozással van gondom, félreértés ne essék. Sőt. Mondjuk azt, hogy régen én is elég rossz voltam, de most, hogy megváltoztam, nem tudom, hogy normális lányt hol lehet találni.
2012. nov. 26. 20:39
5/19 anonim válasza:
Nem tudom hol lehet... én normàlis vagyok, de több ilyen lànyt nem nagyon ismerek. :))
6/19 anonim válasza:
Nekem is repülhetne már az a sült galamb,mert olyan régóta van tátva a szám,hogy lezsibbadt a pofám.:D
7/19 anonim válasza:
A normális lányok sokszor elbújnak. Ha mégis megtaláltad őket, akkor már van barátjuk, ha meg nincs, akkor olyan falakat húztak fel maguk köré, hogy azt élő ember nem tudja lebontani. Igazából szerintem erre nincs jó tipp, próbálkozol, aztán egyszer hátha sikerül. Közhely, de sajnos nem tudok jobbat.
8/19 A kérdező kommentje:
Aki azt irta, hogy normális... Könnyű mondani, hogy valaki normális, de vajon tényleg az is?:D Mert mindenki azt mondja magáról...
És oké, hogy próbálkozni, de hol, hogyan? Lehet gáz, de a szórakozóhelyeken kivűl nem tudok alternativákat. ( lehet azt mondani, hogy könyvtár, vagy tánciskola vagy bármi hasonló, de ezeken a helyeken nem lehet úgy ismerkedni, mint egy buliban)
2012. nov. 26. 21:17
9/19 anonim válasza:
Tánciskolában miért ne lehetne ismerkedni? Sokkal jobb egy buliban, ahol üvölt a "zene", dülöngélnek a részeg és kábítós suhancok? Van egy közösségi terep (pl. természetjárás, fotószakkör, de lehet akár tánciskola is), ahol általában egy állandó közösség van jelen, a foglalkozások előtt-alatt-után lehet beszélgetni, ismerkedni. Buliban mi a helyzet? Már eleve valószínűleg olyan helyen vagy, ahol a saját gondolataidat sem hallod a dübörgés miatt, arról nem is beszélve, hogy hányan vannak, akik előtte már "bemelegítettek", így aztán nem feltétlenül tudják dekódolni azt, amit próbálsz mondani nekik. Az ismerkedés meg abból áll, hogy odaüvöltöd valakinek, hogy "fizessek egy italt?", vagy felkéred "táncolni" (már ha némelyik embernél a koordinálatlan rángatózást táncnak lehet nevezni), smároltok, vagy akármi, megadja a számát, de másnap talán már arra se fog emlékezni, hogy ki vagy, és hogy hol találkoztatok. Kicsit sarkított a példa, de talán érthető a lényeg. Próbálj olyan programokat találni, ahol szóban és tettben megismerhetitek egymást, csak így derülnek ki a másik ember jellemvonásai, képességei.
10/19 anonim válasza:
szerencse! vagy összefutsz egy ilyen csajjal vagy nem. ha szerencséd van az első szembejövő csaj a párod lesz, ha nincs akkor a 234.-sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!