Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szintén gondolt már arra (mint ahogyan én is), hogy genetikai hulladék vagy evolúciós zsákutca, mint a szivacsok, nincs értelme szaporodnia és jobb lenne a világnak nélküle?
te egy igazán jó troll vagy, csak kicsit túlerőltetted ezt az egészet. igen tudom hogy majd most jön a sablonos válaszod hogy ez nem így van , de én is mosolygok rajtad, ahogy te is a többi emberke válaszán, akik komolynak gondolják az egész kis storydat.
de hogy legyen egy komoly válasz is: ugorjál a vonat elé csak azért is hogy több száz ember még mérgelődjön is , hogy nem tudnak tovább menni.
akár igaz a sztorija,akár nem,azért mondott egy nagy igazságot!
"az meg nem hasznos nekünk rondáknak, mikor jó nőt akarunk.."
sok pasi sír,hogy csúnyák,nem kellenek a jó nőknek,de csúnyát ők sem akarnak
akkor megérdemlik,ők is ugyanolyan felszínesek
majd megszokják a sok csalódást
ma 13:19
de nem érted!
pont ezt mondom
de akkor ne rinyáljanak már a csúnya fiúk,hogy nem kellenek
a szép lányoknak,nekik sem kellenek a csúnya csajok :)
ez van,mindenki felszínes,aki nem ismer be,az is
de van még az öreg zöldhasú barátunk,aki egy férfit képes 3-4 ponttal feljebb vinni :)
ez így van
sajnos ez egy ilyen világ
és én nem vagyok csökönyös,mondják hogy találkoztak olyannal,aki nem csak a külsőt nézi,meg a pénzt
hát igen
egy kis puncival,vagy akár egy méretes farokkal bárkit be lehet csapni!
tökéletes példa rá,hogy van egy unokatesóm,aki egy kövér nővel él együtt,mondván hogy az esze miatt,és nem a szépsége miatt szereti
viszont a sovány,ismerős műkörmösünk rá volt állva,le is feküdtünk,másnap a csaj megcsinálta a párja körmét,aki csak úgy dicsekedett vele,hogy milyen hűséges a párja :)))
11:55
És mit értek volna vele, ha alkalmatlanság miatt nem sorozzák be őket???!! Ugyan ott lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!