Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok többségénél tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többségénél tényleg nincs esélye az alacsony fiúknak? Ez van beléjük programozva genetikailag, hogy utasítsák el az alacsony 160-170cm körüli fiúkat?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
keressetek alacsony lányokat...
2012. jún. 5. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem köze lehet a genetikához, mert ha alacsonyabb nálam egy pasi, akkor nem érzem úgy, hogy meg tudna védeni, illetve hogy biztonságban lennék vele. De ez pl a részemről egyáltalán nem tudatos, eddig egy rövidebb kapcsolatomban volt csak alacsonyabb a barátom, mint én, és kényelmetlenül éreztem magam mellette.

24/l

2012. jún. 5. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
nincs, de gondolom nem érezem valami férfiasnak ha én testesebb vagyok mint ő... magasságra is... egy pasi legyen hozzám képest védelmező, erős testalkatú. én valami ilyesmire gondolok. ez az én véleményem.
2012. jún. 5. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

165cm vagyok és boldog párkapcsolatban élek egy nagyon csinos lánnyal.

Fiatal koromban is volt több barátnőm.

Persze egy magas pasinak biztos könnyebb ismerkedni, de nem kell általánosítani, csak mert kikosarazott 1-2 csaj.

2012. jún. 5. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs belénk programozva. De most képzeld el én 180 centi vagyok nőként, nem szeretek egy pasit a hónom alá csapni. Egy pasi legyen magasabb nálam.
2012. jún. 5. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
hát...
2012. jún. 5. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt az alacsony vagy dumát csak annál sütik el, aki akkor sem kéne ha magas lenne.
2012. jún. 5. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen az alacsony férfiak egy genetikai hulladékok, sajnos mondom ezt én is alacsonyként (172cm). El kell fogadni a tényként és kész. Egy USA-ban még 2000 körül végzett kísérlet is ezt igazolta. 50-nőből egy sem választotta az alacsony 5'8 ( 173 cm) magas férfit, helyette mind a 6'0 ( 183 cm) magas pasit választotta, csak a külső jegyek számítottak (mint mindig). 170 cm szinte mai női átlagmagasság, főleg Bp-en. Alíg látok tőlem alacsonyabb lányt/nőt az utcán,és még azok átnéznek az emberen, hiába 170 cm női magasság és kész, jobb ha elfogadod..
2012. jún. 5. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!