Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többségénél tényleg nincs esélye az alacsony fiúknak? Ez van beléjük programozva genetikailag, hogy utasítsák el az alacsony 160-170cm körüli fiúkat?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 19:22
2/8 anonim válasza:
Szerintem köze lehet a genetikához, mert ha alacsonyabb nálam egy pasi, akkor nem érzem úgy, hogy meg tudna védeni, illetve hogy biztonságban lennék vele. De ez pl a részemről egyáltalán nem tudatos, eddig egy rövidebb kapcsolatomban volt csak alacsonyabb a barátom, mint én, és kényelmetlenül éreztem magam mellette.
24/l
3/8 anonim válasza:
nincs, de gondolom nem érezem valami férfiasnak ha én testesebb vagyok mint ő... magasságra is... egy pasi legyen hozzám képest védelmező, erős testalkatú. én valami ilyesmire gondolok. ez az én véleményem.
4/8 anonim válasza:
165cm vagyok és boldog párkapcsolatban élek egy nagyon csinos lánnyal.
Fiatal koromban is volt több barátnőm.
Persze egy magas pasinak biztos könnyebb ismerkedni, de nem kell általánosítani, csak mert kikosarazott 1-2 csaj.
5/8 anonim válasza:
Nincs belénk programozva. De most képzeld el én 180 centi vagyok nőként, nem szeretek egy pasit a hónom alá csapni. Egy pasi legyen magasabb nálam.
7/8 anonim válasza:
Ezt az alacsony vagy dumát csak annál sütik el, aki akkor sem kéne ha magas lenne.
8/8 anonim válasza:
Igen az alacsony férfiak egy genetikai hulladékok, sajnos mondom ezt én is alacsonyként (172cm). El kell fogadni a tényként és kész. Egy USA-ban még 2000 körül végzett kísérlet is ezt igazolta. 50-nőből egy sem választotta az alacsony 5'8 ( 173 cm) magas férfit, helyette mind a 6'0 ( 183 cm) magas pasit választotta, csak a külső jegyek számítottak (mint mindig). 170 cm szinte mai női átlagmagasság, főleg Bp-en. Alíg látok tőlem alacsonyabb lányt/nőt az utcán,és még azok átnéznek az emberen, hiába 170 cm női magasság és kész, jobb ha elfogadod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!