Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szintén gondolt már arra (mint ahogyan én is), hogy genetikai hulladék vagy evolúciós zsákutca, mint a szivacsok, nincs értelme szaporodnia és jobb lenne a világnak nélküle?
mondom küldj képet!!
segíteni akarok de te csak nyafogsz és nyafogsz....
Sokáig én is azt hittem hogy nálam szerencsétlenebb nincs.
Aztán lett egy osztálytársam aki túltesz mindenkin.
Ő most 23 éves. Egy szakmája van, a második szakmát nem sikerült megszereznie mert megbukott. Nincs érettségije, nincs jogsija.
Magas de nagyon vékony és tiszta fehér a bőre, görbe a háta, és a feje...hát az brutális. Az iskolában volt aki a pofájába röhögött meg csúfolta teljesen ismeretlenül.
Nem volt saját véleménye, nagyon könnyen lehetett befolyásolni. Rengeteg pénzt kicsaltak tőle, mp3 lejátszót, mobiltelefont.
Nem volt jó tanuló és a munkában se jeleskedett. Lusta volt, lassú és még bénán is dolgozott.
Lehet hogy már meglett a szakmája ha a pótvizsgán átengedték de nem tudom hogy hova veszik fel dolgozni mert mindenhol nagy a követelmény. Engem is cseszeget a főnök pedig ennél a gyereknél jobban teljesítettem.
Azt akarja, hogy itt megsajnálja valaki!
Eltudom képzelni azt a kopaszodást, de fogadjunk nem változtat frizurát, mert anyukája fésüli minden reggel!
Képzeld már el Vin Dieselt Kölcsey frizurával!
Jaaa, meg mintha kisejtene egy kis, Vin Dieselt akaró nők utáni vágyakozás ...
Ha tele van a padlás leoltásokkal, akkor valószínű nem az a hibás, akik elmondták már korábban a véleményüket.
Segítséget szeretnél? Megkaptad! Mit szeretnél tenni magadért? Vigyenek a házad elé ismerkedni akaró lányokat? Vagy mégis mit? Nekem azt tanították, hogy mindenki maga tehet a saját sorsáról. Én megmondom őszintén, nem sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!