Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jól sikerült 1. randi után miért nem keres?
illedelmesen végigcsinálta a randit,de nem jöttél be neki valszeg.
persze 1 nap után nem lehet következtetést levonni még.
írj neki te!
pl nézed az x faktort?
ebben nincs semmi,de kifejezed az érdeklődésed.
aztán csak lép vmit.
Az első randin nem csókolt meg? hát szerintem ez nem a világ vége, és egy nap sem nagy idő.
várj türelemmel!
Te semmiképp ne keresd, az szánalmas. Ha nem hív, akkor ennyi, lépj tovább.
24/N
Mivel jartam ebben a cipoben tobbszor is, tudom, hogy milyen erzes.
De egy nap az semmi. Ha kb 3-4 napig nem jelentkezik, akkor egy hetre ra irj neki valami kis semleges dolgot, ne hivd el sehova! csak valamit, hogy mutasd, hogy te meg erdeklodsz.
Az, hogy nem csokolt meg, az jo jel. Nincs ketsegbe esve, hogy egybol letamadjon, es tiszteletben tartja, hogy esetleg te nem akarnad az elso randin. Vagy nem merte megtenni.
De a masik lehetoseg, hogy elvoltatok, de valami miatt megse te vagy az akit keres. Ez ellen sokat nem tudsz tenni, mert ha nyomulsz, akkor rosszabb lesz.
Szoval ha nem keres, akkor kb 1 het utan ir neki egy smst, hogy vagy, vagy hasonlok.
Akkor még sem sikerült olyan jól, csak a te részedről. Lehet, hogy a többi jelöltet is meg kell hallgatnia a srácnak és te rosszul teljesítettél.
Egyébként miért nem keresed te? Ja tudom, mindjárt jön a szokásos, én nem akarok nyomulós ribancnak tűnni, című baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!