Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes szerelem. Sikerült valakinek?
ritka esetekben igen, létezhet. Nekem van jó netes ismerettségem, találkozunk is, de össze nem jöttünk... van barátja...
F17
figyelj vagy sikerül vagy nem! pár példa:
Tesóm neten ismerte meg a barátnőjét 1,5 éve vannak együtt.
Barátnőm a barátját neten ismerte meg 3 éve vannak együtt.
Nagybátyám a nagynénémet neten ismerte meg, 4 éve vannak együtt, 2 éve házasodtak össze, és van egy fél éves kisfiuk.
Nekem meg eddig nem jött össze :)
Ha már két éve írogattok egymásnak, akkor jobb minél előbb találkozni.
Nekem két unokaöcsém is tartós kapcsolatot talált a neten keresztül és ismerőseim között is többen vannak, akiknek sikerült. Az internet a lehetőségek tárháza, de az is szükséges, hogy mindkét fél hajlandó legyen vállalni egy kis fáradtságot a szerelemért. Kezdetben macerás az utazgatás, de ha a komoly a kapcsolat, úgyis összeköltözés lesz belőle.
Azért nem árt óvatosnak lenni, mert mint mindenhol, itt is sok a csaló, aki másnak mutatja magát, mint amilyen valójában.
Remélem, hogy jól sikerül a találkozás.
Nem. Eddig ahány srácot megismertem neten, senkivel nem lett senki, méghozzá olyan okok miatt, hogy: élőben nem tetszett, élőben nem volt annyira jófej, mint a neten, élőben semmit nem éreztem, amikor találkoztam vele, és nem hiányzott a randi után.
Szóval ezek után nem meglepő, hogy nem hiszek a netszerelemben, kizárólag olyanba tudok beleszeretni, akivel személyesen találkozom először és szemtől-szembe beszélgetünk, nem az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!