Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzről és külsőségekről szóló kérdéseknél
tényleg nem a realitást írják le az ide kommentelő
lányok, hanem azt, hogy nem kell a jó autó, nem kell a
babarcú vagy sármos és magas pasi és elég ha csak
romantikus, kedves, humoros?
Figyelt kérdés
Ezt írta ma ide egy srác. Igaz lehet? Inkább fiúk válaszoljanak ha lehetne.
"Ezek mindig igaz és valós tények, amiket nem ezen az oldalon kell boncolgatni, figyeld meg, akik jönnek majd válaszolni, garantáltan szemedbe hazudnak seperc alatt, hogy Őket nem a lóvé izgatja, hanem ezek a jelzők "Lehet pattanásos, vékony, szemüveges, kövér csak őszinte legyen és ne csaljon meg"
Itt az oldalon, nagyon rendes normális jól nevelt munkásszülők lányai fordulnak meg, és pont ők hangoztatják hogy beérik egy pénztáros fiúval is, a bmw-s gyerekek helyett :)"
29-es miben utazol? Mert inkább te tűnsz nekem túl tudálékosnak, közben meg mögötte nincs semmi. A dr-i címet meg manapság mindenkihez odavágják... Olyan buta gyógyszerész ismerőseim vannak, hogy az nonszensz.
2012. nov. 23. 22:30
32/69 anonim válasza:
29es te egy Isten vagy.
Ez kell minden egyes ilyen tuskò ostoba 'férfinek' mint a kérdező és tàrsai.
Lány vagyok,de legszívesebben olyat lekevernék az ilyen embereknek....
a hideg kiràz mikor olvasom hogy milyen ordenàré baromsàgokat irogatnak ki ide gykra.Mi nők leszünk lassan a rosszak és mindenféle krvának elleszünk mondva csakmert nincs szükségünk ilyen gusztustalan gondolkodású pasira.Aztàn persze felszínesek is leszünk...hm,ha màr valaki ilyet ki mer mondani legalàbb belülről lenne szép,de ezek ott is rohadnak.Szóval mégis mi az istent akarnak??
Ìrnék még ezer dolgot erről de az ilyeneknek felesleges tépni a szàm,mert annyira belebetegedtek a sajàt hülyeségeikbe,hogy konkrétan leszarjàk amit mondok ha az nem őket igazolja...
Pszichològus kell nekik sürgősen mert ez màr nem normàlis.
2012. nov. 23. 23:05
33/69 anonim válasza:
Nem szoktam általánosságban úgy fogalmazni, mint a #29-es válaszomban. A lényege éppen ez volt, lásd "kívülről" mennyire irritáló ez a tudálékosság. (Amúgy gondolkodtam, hogy teszek még bele pár latin szólást, de akkor az már tényleg túlzás lett volna :) ).
Amúgy #31-es hozzászólásodban ott van már megint ez a fránya általánosítás. A kommentelő lányok után most magadra haragítottál (teljesen feleslegesen) jó néhány jogászt, gyógyszerészt (utóbbiakat különösen) fogorvost, orvost (ebben "utazok"). Még szerencse, hogy nem olvassák ezt a fórumot sokan közülük.
Majd ha szóba elegyedsz egy lánnyal, akkor semmiképp se tegyél ilyen általánosító kijelentéseket, mert ki tudja, hogy például nem gyógyszerész-e valamelyik rokona/barátnője és ezzel sokat rontasz az esélyeiden. De általánosságban sem kell szidni másokat (se vallást, se együttest, se filmet, se senkit), mert könnyen egy "frusztrált p*csnek" könyvelik el az illetőt.
2012. nov. 23. 23:05
34/69 anonim válasza:
Kérdező, 20 éves vagy, én azt mondom van még remény, lehetsz férfi. Eddig kb annyi derült ki rólad, hogy kb semmiért sem vagy képes megküzdeni, pl az egyik legértelmesebb válaszolótól is csak az a rész ragadta meg a figyelmedet, hogy kevés keresettel van saját lakása. Rólam annyi háttérinfónak (hátha ez motiválna) hogy lány vagyok, 25 éves és egyedül kell eltartanom a szüleimet és a tesómat, ami egyébként nem megy rosszul, mert képes voltam tanulni, hajtani ezerrel mint egy hülye a céljaimért, úgy, hogy a szüleimtől se kaphattam segítséget, és jó munkát szerezni, a keresetem messze átlagon felüli. Sokszor gondolok arra, hogy nő létemre férfiasabb vagyok több "férfinél", és igen, nekem is kivan az agyam a nyavalygó idiótákkal, akik persze hogy mindent és mindenkit szidnak, csak éppen magukban nem látják a hibát.
2012. nov. 24. 00:22
35/69 anonim válasza:
11-es vagyok. Igen, szájon vernélek benneteket siránkozókat, azért, mert elegem van. Elegem van, hogy mindennek lehordatok engem is a többi nővel együtt, bármit mondok. Ha motiválunk titeket, lehordatok, ha megmondjuk a magunkét, lehordatok. Pont itt kezdődik, hogy nektek semmi se jó! Azt sem tudjátok, hogy ti mit akartok! Magatoktól, másoktól, az élettől! Kérdező, azt mondod, hogy Doktorátust mindenkinek adnak manapság? Neked miért nincs? Van egy ismerősöm, alacsony, nincsenek szép arcvonásai, nem sportol, de ápolt (szép fogak, normális haj, normális öltözék). Egy kutatóintézet vezetője, okos, kapart a céljaiért! Meglátta magában, hogy miben jó, miben kimagasló és ezt kiaknázta! Ezt ti miért nem csináljátok meg? Ha bármiben jó az ember (nem kell egyetem) és fejleszti magát, akkor mindent elérhet. De ezt ti megint nem fogjátok fel. Az a gyanúm, hogy nagyon hiányzik a mai fiúknak a katonai szolgálat. Talán megemberesednétek és nem picsognátok állandóan.
2012. nov. 24. 09:53
36/69 anonim válasza:
35-ös válaszoló. Könnyen belátható, hogy ha valaki sikeres az élet más területein, még nem garantálja azt, hogy az élet legfontosabb területén is sikeres lesz. Esetleg mégis igaz lenne akkor a mondás, hogy a nőket csak a pénz boldogítja. A két állítás közül az egyiknek igaznak kell lennie, míg a másik feltehetően téves. Mivel azonban csórókat is látni párral, feltételezem, hogy az első állítás lesz az igaz, azaz hiába lesz valaki abban sikeres, amiben kiemelkedő, ha mellette nem képes magának párt találni. Én eddig amibe belevágtam azt sikerre is vittem, csak érdekes ez mind olyan volt, amiben nem számított az alacsonyságom vagy a ronda kinézetem. Érdekes. Csak nem összefüggés lenne a kettő között? Amúgy kívülállóként nyilván jobban rálátsz arra, min megy keresztül egy ronda és alacsony ember, mint az, aki tényleg ezt éli át nap mint nap. Amiket mi tapasztalunk az nyilván mind hibás megfigyelés, mert nyilván a női nem tagjai mind szentek és fedhetetlenek, így csak a pasik felelősek mindenért. Sajnálom, ha össze kell törnöm ezt az álomképet, de sajnos ez nem állja meg a helyét. Mindkét nemből léteznek bunkók és kedvesek. Mondjuk én még élőben kedves lánnyal még sosem találkoztam. De biztos vannak valahol. Mellesleg érdekes a nemenkénti eltérés a kérdés vizsgálatát illetően. Ha egy lány csak bunkó pasikkal futott össze, esetleg még szűz, arra simán rámondják, hogy igen, a pasik disznók, de semmi baj, tartogasd még a szüzességed annak, aki tényleg szeret. Ha egy pasi csak bunkó lányokkal futott össze, és még szűz, akkor nyilván egy lúzer. Nem érdekes ez a kettős mérce?
2012. nov. 24. 15:01
37/69 anonim válasza:
Nem tudom elhinni itt több kommentelőnél, hogy ilyen rengeteg bunkó lány van, olyan rengeteg bunkó fiú van. 36-os válaszoló se találkozott még életében kedves lánnyal (családban se? anyuka/nagyi/tesó/unokatesó/bárki? mindegy, ez kezd már röhejes lenni).
Na én büszkén állítom, hogy sok nagyon rendes lány és fiúismerősöm van. Persze nem azt állítom, hogy óriási baráti köröm lenne, de vannak emberek, akikkel néha összefutunk, röhögcsélünk, jól érezzük magunkat, szükség esetén számíthatunk egymásra. És nem akadok ki 1-1 haverom disznó viccein:D néhány csaj fancsali fejet vág, de belőlem akkor is kirobban a röhögés. Én tényleg nem értem miért kell olyan negatívan hozzáállni az emberekhez. 25/L
2012. nov. 24. 15:45
38/69 anonim válasza:
36-os vagyok, és tényleg nem találkoztam még egyetlen egy lánnyal sem, aki pozitívan állt volna hozzám. A rokonaim is állandóan azzal szórakoztak, hogy milyen ocsmánynak születtem.
A negatívat én sem értem, hogy miért nincsenek tekintettel az emberek mások érzéseire. De pl. nem kell messzire mennem, pont ma délelőtt történt az egyik szupermarketben, hogy véletlenül összetalálkozott a szemem egy lányéval. Azonnal olyan undor ült ki az arcára, mintha egy tál hernyót látott volna. Ez van, ez az általános reakció.
2012. nov. 24. 16:01
39/69 anonim válasza:
38-as, ugyan linkelj már be ide egy képet magadról, vagy küldj privátban. Egyszerűen nem tudok neked hinni, hogy ennyire drámai a helyzeted, ne haragudj.
2012. nov. 24. 16:46
40/69 anonim válasza:
Nincs rólam kép. De nagyjából leírom neked mi az, ami miatt ezt gondolom. Az arcom nem szimmetrikus, sőt elég nagy aszimmetriát mutat, ez mellett rendkívül kisfiús (26 évesen néha elkérik a személyim, hogy vagyok-e 18). Arcszőrzetem kimerül kb. 30-40 szálban, így az sem segítene, ha szakállat vagy bajszot növesztenék. Pontosabban növesztenék, de olyan ritkán állnak a szőrszálak, hogy inkább kelt olyan hatást, mintha kimaradtak volna borotválkozás során, így kénytelen vagyok leborotválni. A szemem fehérje nem fehér, hanem vörös és eres a szemcseppek ellenére. (Mondták már, hogy mintha egy horrorból jöttem volna). És ha ez még nem lenne elég, igen durva pikkelysömör borítja az arcom több, mint felét. (ezt persze kezelem, de nem sokat ér, pedig nem egy módszert próbáltam már.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!