Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pénzről és külsőségekről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénzről és külsőségekről szóló kérdéseknél tényleg nem a realitást írják le az ide kommentelő lányok, hanem azt, hogy nem kell a jó autó, nem kell a babarcú vagy sármos és magas pasi és elég ha csak romantikus, kedves, humoros?

Figyelt kérdés

Ezt írta ma ide egy srác. Igaz lehet? Inkább fiúk válaszoljanak ha lehetne.

"Ezek mindig igaz és valós tények, amiket nem ezen az oldalon kell boncolgatni, figyeld meg, akik jönnek majd válaszolni, garantáltan szemedbe hazudnak seperc alatt, hogy Őket nem a lóvé izgatja, hanem ezek a jelzők "Lehet pattanásos, vékony, szemüveges, kövér csak őszinte legyen és ne csaljon meg"

Itt az oldalon, nagyon rendes normális jól nevelt munkásszülők lányai fordulnak meg, és pont ők hangoztatják hogy beérik egy pénztáros fiúval is, a bmw-s gyerekek helyett :)"

20/F

2012. nov. 23. 19:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
90%

No, akkor így:

1. Fiúk, ti összejönnétek egy nektek nem tetsző lánnyal? Aki belsőleg jó, de külsőleg nem vonz benneteket?

2. Összejönnétek olyan lánnyal, aki igénytelen, rossz stílusú?

3. Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem ismeri a jó manírokat?

4. Összejönnétek olyan lánnyal, aki állandóan nyafog, önbizalom hiányos, nem hiszi el, ha azt mondjátok neki, hogy szép, szeretitek, stb.?

NEM, NEM ÉS NEM!!!

Unalmasak vagytok már ezzel a nyafogással. Kérdező, ez nem épp pont rád vonatkozik, csak most már kezd szakadni a cérnám. Ha annyira tudjátok, hogy mi kell MINDEN lánynak, akkor miért nem tesztek érte? Miért nem tanultok, kapartok, hogy legyen pénzetek? Miért nem sportoltok és esztek, hogy ne legyetek gizdák? A magasságon ugyan nem tudtok változtatni, de a fejetekben nagyon is lenne mit! Ilyen felfogással soha nem lesz barátnőtök se szép, se csúnya. Nekem aztán nem kell egy picsogó kisgyerek. Elegem van abból, hogy hiába írom le itt az oldalon 200x, hogy nem minden a külső, stb., mindjárt mindenki a torkomnak esik, hogy hazudok és én is olyan felszínes r*banc vagyok, mint az összes többi nő. Ne sírjon a pofátok, ha így viselkedtek! Minden egyes nyafogónak itt úgy beverném a száját, hogy kiköpné a pirosat, megérdemelnétek mindannyian! A mai "férfiakkal" az a baj, hogy elvannak kényelmesedve, semmiért nem akarnak megküzdeni, nem udvarolnak kultúrált ember módjára, hanem elvárják, hogy hasra essen nekik minden nő csak azért, mert ők nem köcsögök. Teljesíteni is kell és nem csak a sült galambot a szátokba várni. Főleg, ha netán beszáll, akkor megbecsülni nem becsülitek meg! Semmiért sem harcoltok, 1-2 alkalom után már feladjátok és minden nő k*rva. Nekem eddig volt 1,68 m magas pasim is, illetve 1,72 és 1,80 is. Mindegyikkel másért volt jó. Egyáltalán nem volt szempont a magasságuk. Én a szemeket figyeltem, a mimikát, a kisugárzást, a viselkedést. Mindegyikük finom, jól nevelt, művelt fiú volt, akikkel sehol nem maradtam szégyenben, mindig alkalomhoz illően viselkedtek. No ez az, amit ti nem tudtok. Lehet lepontozni!

2012. nov. 23. 19:41
 12/69 anonim ***** válasza:
91%

Ma 11-es 19:41-es

Jól megírtad! Nekem már nem volt türelmem, se kedvem ezt végig újra leírni. Még lenne mit írni az tény, de mi úgy sem tehetünk semmit ezt mindenkinek magában kell lejátszania.

Ahogy írtam: a fejekben van a gond, nem mindig a másikra kéne mutogatni..;) Talpra kell állni, mert így egyedül maradtok, és soha nem lesz egy normális barátnőtök sem! Senki sem akar magának egy nyafogó, önbizalomhiányos, szomorú, magába forduló alakot aki mindenben és minden nőben csak a rosszat, és a kurv@'t látja meg! Ideje felébredni és tenni is azért,hogy ne legyen így, mert ezzel a viselkedéssel csak magatoknak ártotok senki másnak!

2012. nov. 23. 19:48
 13/69 anonim ***** válasza:

Kész, eddig bírtam! Ebben a kérdésben

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__36837..

én voltam a 18:47-es (#7) válaszoló és ígéretemhez (mely szerint ha meglátok még egy ilyen kérdést) híven, most tökön szúrom magam. Dobpergés... ésss.. ÁÁÁÁÁÁÁ!!! K*rvára fáj...

24/E (eunuch)

2012. nov. 23. 19:54
 14/69 A kérdező kommentje:
Én tennék érte ha gondolom, hogy mi kell a lányoknak. Csak ahhoz újjá kellene születnem, hogy tehetős családba és vonzó férfias arccal jöjjek világra.
2012. nov. 23. 19:54
 15/69 A kérdező kommentje:
A fejekben van a gond? Miért mikor odamegyek egy lányhoz és köpni nyelni nem tudok, akkor szerinted azért utasít el (az összes szó nélkül elzavar)mert a fejemben (szerintem inkább a fejemmel, és a szerkezetével) van a gond és nem vagyok udvarias, mosolygós (mire fel ha mindig szivacs van?), magabiztos (mire fel ha nem vagyok sikeres, helyes, vagy valamiben kimagasló?)?
2012. nov. 23. 19:58
 16/69 anonim ***** válasza:
89%

hiàba pontoztàtok le a 19:41est krvàra igaza van MINDENBEN!!!!!!

nektek egy rohadt nagy atyai pofon kellett volna

2012. nov. 23. 20:05
 17/69 anonim ***** válasza:
89%

#15-ös! Ha odamész egy lányhoz és "köpni-nyelni nem tudsz", akkor se jönne össze egy csaj sem, ha mindezt egy tűzpiros Ferrariból tennéd és olyan arcod lenne, mint amit angyalok faragtak...

Esetleg még vizelj magad alá, és akkor szánalomból hátha hazavisznek pelust cserélni.

2012. nov. 23. 20:06
 18/69 anonim ***** válasza:
92%
Arról nem a lányok tehetnek, hogy te valamiben nem vagy kimagasló és sikeres. Erről csakis te tehetsz! És az, hogy nem születtél tehetős családba, nem kifogás! Az unokatestvérem apukája meghalt, anyukája eljár takarítgatni ide-oda, pénzük alig van, mégis egyetemre jár, koleszben lakik, évfolyamelső, mert KÜZD, KAPAR ÉS TANUL! Mérnök lesz belőle! Havi 150 Euroból tartja fenn magát és még az anyjának is szokott belőle adni, mégsem hallottam még soha egyszer sem nyafogni! Vidám és jó kedvű, illetve magabiztos is! Aztán ott van egy másik ismerősöm, 1,70 m magas, pocakos, nem egy szépfiú, de mindenki imádja, minden nőt megkaphat! Tudod, hogy miért? Mert k*rva jó humora van és mert intelligens. Ennyi.
2012. nov. 23. 20:09
 19/69 anonim ***** válasza:
92%

Lányok semmi értelme magyarázkodni, mert nem lehet ezeket a picsogó kis gyökereket meggyőzni.

Egyszerűen nem tudják felfogni, nem látják a fától az erdőt. Tapasztalataim alapján megpróbálok pár tévhitet eloszlatni.

1. a nők a pénzre buknak

A ribancok tényleg a pénzre buknak, de a minőségi nők nem azt nézik mennyi pénzed van, hanem, hogy hogy tudod beosztani, hogy tudsz élni belőle, amivel gyakorlatilag feltérképezik, hogy egy hosszabb, komolyabb kapcsolatban tudnátok e együtt élni, meglenne e az anyagi biztonság. Még egyszer mondom ez nem pénztárcafüggő. Bármilyen kevésből félre lehet tenni, lehet spórolni.

2. a nőknek csak a jóképű férfiak kellenek.

Sokkal inkább olyan férfi, aki elfogadja magát, nem siránkozik a kinézetén, hanem igyekszik az előnyös tulajdonságait kiemelni, a hátrányosakat eltüntetni. Ehhez nem kell 10-es pasinak lenni. A nőknek sokkal fontosabb, hogy jó társaság legyen a férfi. Legyen humora (nem viccmesélés), lehessen vele beszélgetni mindenről, legyen vidám és optimista, de adott helyzetben komoly. Legyen biztos pont, férfi, akire támaszkodhat, ha a nő úgy érzi minden kicsúszik a lába alól.

3. a nők a rosszfiúkra buknak és a "normális" férfi nem is kell nekik.

Pontosítanék. A nők a férfiakat szeretik, akik nem hibáztatnak másokat. Azokat, akik megteszik, amit kell (megcsókolják a lányt, nem várják a pillanatot, amikor a legoptimálisabb a levegő páratartalma), szeretik a magabiztosságot, de utálják a nagyképűséget és okoskodást. Tudd mit érsz és mindig törekedj életed jobbá tételére, a fejlődésre. Minden területen.

Sose jelentett gondot barátnőt szerezni, mert a fent említett dolgokat betartom. Nem bonyolult, mégis a legtöbb férfi erre se képes, és, hogy tetézze a bajt, jönnek picsogni és másokat, általában a nőket hibáztatják, mert nem szedik fel őket. Hol élünk?

Ja és nem vagyok jóképű, 171 centi magas vagyok, nem sportolok, nevetségesen keveset keresek. Mégis egyedül élek saját lakásban és minden hónapban van félretett pénzem. Persze barátnőm is van. :D

27F

2012. nov. 23. 20:14
 20/69 anonim ***** válasza:
93%

20:14

nagyon igazad van és ezt csajként mondom :D

2012. nov. 23. 20:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!