Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzről és külsőségekről szóló kérdéseknél tényleg nem a realitást írják le az ide kommentelő lányok, hanem azt, hogy nem kell a jó autó, nem kell a babarcú vagy sármos és magas pasi és elég ha csak romantikus, kedves, humoros?
Ezt írta ma ide egy srác. Igaz lehet? Inkább fiúk válaszoljanak ha lehetne.
"Ezek mindig igaz és valós tények, amiket nem ezen az oldalon kell boncolgatni, figyeld meg, akik jönnek majd válaszolni, garantáltan szemedbe hazudnak seperc alatt, hogy Őket nem a lóvé izgatja, hanem ezek a jelzők "Lehet pattanásos, vékony, szemüveges, kövér csak őszinte legyen és ne csaljon meg"
Itt az oldalon, nagyon rendes normális jól nevelt munkásszülők lányai fordulnak meg, és pont ők hangoztatják hogy beérik egy pénztáros fiúval is, a bmw-s gyerekek helyett :)"
20/F
"Fiúk, ti összejönnétek egy nektek nem tetsző lánnyal? Aki belsőleg jó, de külsőleg nem vonz benneteket?" Igen.
"Összejönnétek olyan lánnyal, aki igénytelen, rossz stílusú?" Igen, ilyen lánynál is próbálkoztam sikertelenül.
"Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem ismeri a jó manírokat?" Igen.
"Összejönnétek olyan lánnyal, aki állandóan nyafog, önbizalom hiányos, nem hiszi el, ha azt mondjátok neki, hogy szép, szeretitek, stb.?" Pláne igen, ugyanis az ilyen típusú lányok nem csalnának meg, ha összejönnék vele. A pszichológia kimutatása alapján 2 féle férfi stratégia létezik, az ún "gazfickó" és az ún. "apa" stratégia. A ronda pasik belekényszerülnek az utóbbi szerepbe, melynek feladata, hogy saját és "gazfickó" férfiak gyerekeinek felneveléséhez szükséges anyagiakat és környezetet biztosítsák, míg a lányok mindeközben nagy valószínűséggel viszonyt folytatnak mellette egy jóképű pasival.
"Ha annyira tudjátok, hogy mi kell MINDEN lánynak, akkor miért nem tesztek érte?" Na ja, egy időben én is elhittem ezt a hülyeséget, hogy egy kis odafigyeléssel javíthatok az esélyeimen. Lefogytam, sportoltam, divatos frizurát vágattam magamnak, egy lány ismerősömet vittem magammal ruhákat választani. Rengeteg energiát fektettem az önfejlesztésbe is. Az eredménye az lett, hogy a lányok még bunkóbban utasítottak vissza.
("Minden egyes nyafogónak itt úgy beverném a száját" --> gratulálok, ilyen hozzáállással teljesen elhiteltelenítetted azt az illúziót, hogy egy normális nő válaszát olvasom.)
"1-2 alkalom után már feladjátok"
Jóval 100 próbálkozás felett járok. Eddig egyetlen egy pozitív visszajelzés nélkül.
"minden nő k*rva"
A magam részéről ezt sosem állítottam. Magamat tartom genetikai hulladéknak.
"1. a nők a pénzre buknak"
Ezzel kivételesen valamilyen szinten egyet értek. A pénz evolúciós viszonylatokra lefordítva az eltartóképességgel mutat korrelációt. Minél gazdagabb valaki, minél nagyobb a társadalmi státusza, annál nagyobb eséllyel képes eltartani a majdani utódokat. Azonban nem csak az aktuális eltartóképesség számít, hanem a források megszerzésére való képesség is számít.
"a nőknek csak a jóképű férfiak kellenek"
Ez megint két kategóriára osztaná a férfiakat, pedig 3 van. Az egyik a jóképű, a másik az átlagos. Az itt válaszolók többsége csak ezt a két kategóriát tartja létezőnek. Pedig vannak a tényleg rondák is. A 10-es skálán a jóképű pasik 8-10-esig találhatóak, az átlagos 7-3-ig, a valóban rondák 2-0 között. Én 0 vagyok. A belső értékek mint egy szorzótényezőként jelennek meg. És mint tudjuk, a 0-t bármivel lehet szorozni, akkor is 0 marad.
"a nők a rosszfiúkra buknak és a "normális" férfi nem is kell nekik."
Én normális férfi vagyok, a magabiztosság ha kell, akkor magamra tudom erőltetni már rutinból (az önfejlesztésem része volt). Mégis, amikor egy csaj meghallja, hogy még sosem voltam részeg és sosem verekedtem, akkor egyből már érdektelenséget mutat.
,,nem sportolok, nevetségesen keveset keresek. Mégis egyedül élek saját lakásban és minden hónapban van félretett pénzem."
Legyél szíves adjál már tippeket, hogy nevetségesen kevés kereset nélkül és szülői segítség nélkjül, hogyan lehet saját lakásra szert tenni? Mert erre az infóra, vagyis erre a titokra szükségem lenne. Ha pedig ennyire tudod, hogy kell nevetségesen kevés pénzből lakást venni és fenntartani, akkor mondják már tuti tippeket is a holnap esti lottónyerőszámokhoz, hogy mit fognak húzni. nem szeretem az olyan embereket, akiknek előrébb jár a szájuk, mintsem gondolkoznának.
19-es vagyok. Valahogy sejtettem, hogy kár nektek bármilyen tanácsot adni, annyira hozzászoktatok a picsogáshoz és a pesszimizmushoz, hogy mást már nem is tudtok csinálni.
21-es. Sértő, hogy tőlem idézel, és még arra se voltál képes, hogy felfogd, hogy én ezeket a tévhiteket próbáltam ledönteni, nem pedig ezek a gondolatok az én véleményem.
Kérdező. Nagyon meglepő lesz a válaszom, felkészültél? Svájci frank hitel húsz évre, amiből 15 még vissza van és minden hónapban fizetem a törlesztőrészletet. Erre nem gondoltál?
Nagyon gyanús, hogy az eddigi hozzászólásaid alapján nemcsak tudálékos, okoskodó, de még hülye is vagy. A gondolkodásmódodon kellene változtatni, mert úgy tűnik hiába csináltál meg rendkívül "hasznos" önbizalom-növelő tréninget, nem hagyott mély nyomot benned. Ezzel a stílussal csodálkozol, hogy nincs sikered a nőknél? Magadba kéne szállj sürgőssen.
21-es vagyok. Az a baj, hogy te tévhiteket írtál, pedig ezek többnyire tények. Én mindig is azt mondom, hogy a rondaság olyan, mint egy halálos vírus. Hiába ismersz olyat, aki esetleg kigyógyult belőle, a többség (és az oldal ezt mutatja, ez tény(!)) nem tud mit kezdeni vele, és bár bele nem hal, de szimpla vegetációvá amortizálja az életet, hiszen az élet egyetlen és legfőbb célja az, hogy találjunk valakit, aki mellett le lehet élni egy életet.
(Amennyiben az utolsó bekezdést is nekem szántad, akkor ezt is tudom cáfolni.)
Az igazságot (ami itt sokaknak annyira fáj, hogy nem tudják elfogadni) a 19-es válaszoló írta le. A jellemzés, amit megfogalmazott, az én páromra is pontosan ráillik és neki sem okozott soha gondot az ismerkedés, előttem is voltak barátnői, ráadásul nem is csúnya barátnői, pedig ő sem sokkal magasabb 170 cm-nél, nem sportol és nem keres sokat. Az ilyen típusok soha nem elveszettek a világban, szinte minden területen megállják a helyüket és nincsenek komolyabb ismerkedési gondjaik.
De én megértem azért az itt siránkozókat, mert nekik ez nem megy. Ezért muszáj kifogásokat keresni, általánosítani, minden nőt a felszínes kategóriába sorolni, hogy ne érezzék magukat kevesebbnek. Biztos nagyon rossz lehet nekik, nem jókedvükben írnak ilyen megkeseredetten.
Kérdező, arra még nem gondoltál, hogy a stílusod miatt kapja fel sok ember a vizet? Azért elég sokat elárul, hogy teljesen ismeretlenül, 0-ról indulva, ARC NÉLKÜL is pár megnyilvánulásod után már egy LÁNY is POFÁN ÜTNE...
Idejössz kérdezni, mi (értsd: a válaszolók) pedig vesszük az időt és fáradtságot, hogy NEKED írjunk, ill. eleinte bátorítsunk. És mit kapunk? Gyakorlatilag LESZ@ROD, AMIT ÍRNAK (kivéve a többi "picsogós kollégát") és picsogsz tovább szüntelen. És teszed mindezt egy olyan tudálékos, álintellektuális stílusban (miközben hiányzik a valódi tudásbázis a háttérből), hogy nekem csak azért nem nyílt ki a bicska a zsebemben, mert már korábban tökön szúrtam magam vele (ld. #13-as válasz). Miért? Azért, mert már tényleg azt hiszem, hogy álmodok, hogy ilyen emberek léteznek.
Például itt egy mondat, amit szeretnék ízekre szedni, hogy rájöjj mi a baj. Idézlek: "egy hetes gyerekek is a statisztikák, felmérések szerint sokkal tovább nézik a szimmetrikus, szabályos arcú embereket,"
1. Ha valaha tanultál volna valamilyen egészségügyi dolgot, akkor tudnád, hogy az egy heteseket újszülöttnek hívják, nem gyereknek. Hétköznapokban nem tesz semmit, viszont sokat elárul arról, hogy ki mennyit szokott a témában tájékozódni...
2. 1 hetes újszülöttek a színeket még alig látják, mellesleg csak 20-35cm-re látnak élesen. Magyarul, szinte csak az édesanyjuk arcát látják szoptatás közben. Vagyis nem sok összehasonlítási alapjuk van.
3. De tegyük fel, hogy közelre tartják nekik az arcokat és tényleg hosszabban néznek bizonyos vonásokkal rendelkezőket. Ebben a korban az agy még olyan fejlettségi (akarom mondani: fejletlenségi) szinten áll, hogy az egyszerűbb mozgásokat se tudja koordinálni, "én tudata" sincs, és azt se tudja, hogy a tárgyak/emberek akkor is léteznek, ha nem látja őket. Ilyen körülmények között egy olyan összetett kognitív funkcióra következtetni, mint a szépérzék, egyszerűen nonszensz... Hol a francban olvasod ezeket? A Story magazinban? A Blikkben, vagy noname netes blogokon?
4. Néhol úgy beszélsz a lányokról, mintha az állatvilágban lennénk és nem létezne más, csak az "evolúciós késztetés". Mintha tüzelő szukákról lenne szó... Hahó, már lejöttünk a fáról, az evolúció már nem irányít (éppen emiatt folyamatosan csökken olyan allélok aránya, melyek hasznosak lennének és sokuk pont az intelligenciával és érzelmi képességekkel van kapcsolatban. Ha akarod, belinkelem ezt az ismeretterjesztő, vagyis NEM tudományos cikket).
És ezek a fenti megjegyzések, csak egy fél mondatod kapcsán fogalmazódtak meg bennem, de ha a való életben is ilyen vagy, és folyamatosan ilyen bulvár tudományt puffogtatsz, akkor az "ez nem normális" jelzővel illetnélek 2 sör után. Gondolom, hogy a lányoknak még alacsonyabb a tűréshatáruk... És mindezt miért?!
Azért, hogy önigazolást keress arra, hogy ne kelljen a problémáidra megoldást találnod. A lányoknak ez a mentalitás az "életképtelenséget" jelenti.
És pár cáfolat a gyakorlatból:
1. Az egyik legszebb lány az egyik legrondább hapsival jár, akit ismerek (nem gazdag és nem okos a srác!).
2. De itt a fordítottja is: Nem akarok menőzni, de az a lényeg hogy "alám toltak" pár elég drága "dolgot", állítólag nem vagyok ronda, pár hónap múlva 2 betűvel hosszabb lesz a nevem és jelenleg még sincs barátnőm (és szerintem nem az a gond, hogy nem viszem a dizsibe a tulajdonlapokat)... Hogy lehet ez?! Én tudom, hogy miért van, és nem a lányokat/világot szidom!
3. Lásd a #19-es válaszolót.
Tudnék még sok példát sorolni, de az a lényeg, hogy az elméleted számos helyen meg van torpedózva, és te ezzel a hajóval együtt fogsz elsüllyedni, ha nem szállsz le róla, hogy ilyen tengerészesen zárjam a hosszú mondókám...
24/E voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!