Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok lehetetlenné teszik az ismerkedést, akkor milyen alapon ítélkeznek a fiúk felett?
Amikor szóba kerül az oldalon az ismerkedés, akkor rendre előjön a pro és a kontra is a lehetőségekről.
A következőkre gondoltam. 1.Álláspont. "Ha ismerkedni akarsz, menj el bulizni, ott találhatsz csajokat. 2. Szórakozóhelyen sosem ismerkedem, oda szórakozni megyek, nem pasit szerezni. Menjetek komolyabb helyre!
1. "Ismerkedjetek komolyabb helyen, pl. könyvtárban!" 2. "A múltkor könyvtárban voltam, odajött egy srác, de annyira látszott rajta, hogy csak ismerkedni akar, mert valamelyik haverjától ezt hallotta. Elküldtem, tiszta szánalmas volt!
1. "Legyen tökötök fiúk, menjetek oda a lányhoz, csak arra várnak! 2. "Nem tudom, mit képzel magáról némelyik fiú, csak úgy ismeretlenül odajön hozzám és nekem ettől hasra kellene esnem?!"
1. "Fiúk, figyeljétek a lányokat, aki jeleket ad, ahhoz menjetek oda! 2. "Én nem adok jeleket, mert még túl könnyű prédának néznének! Ha akar valamit, úgyis odajön! 3. ""Ne csodálkozzon a fiú, ha odajön, hogy nem is adtam jelet, akkor bunkó leszek vele!"
És így tovább, és így tovább... A lányok nemhogy semmit nem tesznek önmaguktól, de sokszor még meg is sértődnek a kezdeményezésen vagy akár kifejezetten azt keresik, hol tudnának kifogást találni benne. Eközben gőzerővel kritizálják a fiúkat, minden létező panaszt elmondanak rájuk, de önmagukba sosem néznének bele. Végül, miután elutasítottak minden jelentkezőt és elmondhatják magukról, hogy milyen kemény csajok is ők, este uszodát csinálnak a hálószobájukból, amikor telesírják a párnájukat azzal, hogy ők nem kellenek senkinek.
Erre az egészre mit lehet egyáltalán mondani?
Állata válogatja. :)
Én mindenesetre azt mondom annak, aki az állatvilággal jön: "Te mit szólnál hozzá, ha én megölném a barátodat, hogy megkapjalak téged? Azon nőknél, akik már anyák is, ott még a gyerekeiket is meg lehetne ölni, ahogyan az állatoknál a hím teszi, hogy ne a másik hím, hanem az ő utódai szaporodjanak tovább.
valóban sok dologban hasonlítunk az állatokra, de azért ami itt, ezen a fórumon megy állatvilág-témában, az más sok néha.
Egy másik érdekes sztorim is van neked helike. Feljegyeztek olyan esetet is (bocs, de megint majmokról lesz szó), amikor a béta-hím talált egy bádog-kukafedőt és felhasználta az alfa-hím ellen. Elkezdte verni egy bottal és a másikat annyira zavarta ez a hang, hogy hanyatt-homlok berohant az erdőbe. A vetélytárs nélkül maradt "másodhegedűs" attól kezdve első számú dugógép lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!