Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lányok lehetetlenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok lehetetlenné teszik az ismerkedést, akkor milyen alapon ítélkeznek a fiúk felett?

Figyelt kérdés

Amikor szóba kerül az oldalon az ismerkedés, akkor rendre előjön a pro és a kontra is a lehetőségekről.

A következőkre gondoltam. 1.Álláspont. "Ha ismerkedni akarsz, menj el bulizni, ott találhatsz csajokat. 2. Szórakozóhelyen sosem ismerkedem, oda szórakozni megyek, nem pasit szerezni. Menjetek komolyabb helyre!

1. "Ismerkedjetek komolyabb helyen, pl. könyvtárban!" 2. "A múltkor könyvtárban voltam, odajött egy srác, de annyira látszott rajta, hogy csak ismerkedni akar, mert valamelyik haverjától ezt hallotta. Elküldtem, tiszta szánalmas volt!

1. "Legyen tökötök fiúk, menjetek oda a lányhoz, csak arra várnak! 2. "Nem tudom, mit képzel magáról némelyik fiú, csak úgy ismeretlenül odajön hozzám és nekem ettől hasra kellene esnem?!"

1. "Fiúk, figyeljétek a lányokat, aki jeleket ad, ahhoz menjetek oda! 2. "Én nem adok jeleket, mert még túl könnyű prédának néznének! Ha akar valamit, úgyis odajön! 3. ""Ne csodálkozzon a fiú, ha odajön, hogy nem is adtam jelet, akkor bunkó leszek vele!"

És így tovább, és így tovább... A lányok nemhogy semmit nem tesznek önmaguktól, de sokszor még meg is sértődnek a kezdeményezésen vagy akár kifejezetten azt keresik, hol tudnának kifogást találni benne. Eközben gőzerővel kritizálják a fiúkat, minden létező panaszt elmondanak rájuk, de önmagukba sosem néznének bele. Végül, miután elutasítottak minden jelentkezőt és elmondhatják magukról, hogy milyen kemény csajok is ők, este uszodát csinálnak a hálószobájukból, amikor telesírják a párnájukat azzal, hogy ők nem kellenek senkinek.

Erre az egészre mit lehet egyáltalán mondani?

2012. nov. 22. 21:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
81 % és 72 5! Nektek mi a franc bajotok van amúgy?
2012. nov. 22. 22:17
 12/22 anonim ***** válasza:
38%

8-as:

"Minden lánynak más jön be, ennek hála találhat magának minden fiú partnert"

Nincs igazad, minden nőnek ugyanaz a férfitípus a vágya, ezt hívják úgy, hogy "mate choice copying", amit a média sugall, azt választják, így nem beszélhetünk szubjektív párválasztásról egy adott kultúrában, melynek tagjai ugyanazon közösségformáló hatásoknak van kitéve.

Ennek köszönhető, hogy a nők a férfiak 80%-át átlag alatti kinézetűnek tartja: [link]

2012. nov. 22. 22:19
 13/22 anonim ***** válasza:
32%

Igen, nekik az alfák tetszenek. És? Az állatoknál is a vezérhím dugja végig a nőstényeket, az embernél miért lenne másképp? Ja, hogy nem vagytok alfahímek? Hát sajnálom, ezt adta a gép.

Vágjátok le a farkatokat, úgyse lesz rá szükségetek.

2012. nov. 22. 22:27
 14/22 A kérdező kommentje:

A hely tökéletesen alkalmas arra, hogy mindenki kiélje azokat az elfojtott indulatait, amiket a való életben nem tehetne.

A magam részéről nagyon szeretném, ha a 81 5-os megtisztelné továbbra is jelenlétével a topicomat. Elhordott mindennek, de ez nem hat meg, neveztek már engem itt sokmindennek. Ha olyan kemény, akkor legyen ahhoz is kemény, hogy továbbra is beszéljen velem. Fröcsögni könnyű, viszont teljesíteni nehéz.

Kedves 81 %, milyen tulajdonságaid azok, amelyek miatt érdemes érted küzdeni, áldozatokat hozni?

2012. nov. 22. 22:33
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

Igen, ez így van. Csak az a baj, hogy azt terjesztik, hogy "minden nőnek más az ízlése", meg "emiatt mindenki talál párt" stb., amikor ez nem így van, hanem úgy van, ahogy te mondtad.

Aszongya:

1. "Legyen tökötök fiúk, menjetek oda a lányhoz, csak arra várnak!" - igen, arra várnak, hogy az alfák menjenek oda, ha nem alfa megy oda, akkor jön a: 2. "Nem tudom, mit képzel magáról némelyik fiú, csak úgy ismeretlenül odajön hozzám és nekem ettől hasra kellene esnem?!"

Ugye?

2012. nov. 22. 22:35
 16/22 A kérdező kommentje:

56 %, akkor megsúgom, hogy nemcsak az alfa-hím dugja az állatoknál a nőstényeket, ugyanis akkor kizárólag neki lennének utódai, ami óhatatlanul belterjességhez, majd genetikai deformációkhoz vezetne. Éppen ezért a nőstények hivatalosan csak vele dugnak, majd később a sziklák fedezete mellett a nem-alfa-hímekkel is. A természet ezt is megoldotta, különben rég kihalt volna minden élőlény.

Az állatvilágot azért is felesleges idehozni, mert sok dologban különbözünk tőlük. Náluk nincs, nálunk viszont annál gyakrabban, hogy a nőstény fut a hím után. Ez egy példa volt a sok közül.

Ami az embereket illeti, ha kizárólag ez az elmélet működne, akkor elvileg tele lennénk MR és MRS Universe-ekkel. Dehát mégsem, szóval az alfa-elmélet itt is megbukott.

2012. nov. 22. 22:39
 17/22 A kérdező kommentje:

helike, a mai alfa-elmélet erősen torz. Elvileg a talpraesett, kiegyensúlyozott, erős egyéniségű és értékrendű férfiak tartoznának bele. Ma itthon ez inkább úgy működik, hogy a legfeltűnőbb megjelenésű és viselkedésű férfit minősítik annak. Ez igazából a média erős befolyásának tudható be. Sokkal hasznosabb ma Magyarországon egy buta, szűklátókörű fickó 8és a hozzáillő nő), mivel nem gondolkodik, felelőtlenül felvesz hiteleket, ész nélkül vásárol és megszavaz mindenkit, aki megadja a minimális kenyeret és cirkuszt.

Aki ma "sztár" és a nők bálványa, az pár évtizede egy senki lett volna.

2012. nov. 22. 22:52
 18/22 A kérdező kommentje:

83 %, neked nagyon tetszett a történeted és tökéletesen megértem. :)

Ami a srácot illeti, nagyon tetszhettél neki, amit meg is értek. Remélem, azóta ő is talált magának valakit, szerintem nem rossz srác, csak túlságosan izgulhatott és ezért tett így.

2012. nov. 22. 22:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Igen, az emberek között is vannak, akik nem csak az alfákkal csinálják, csak azért fizetni kell.......

Amúgy az állatoknál nincs olyan, hogy "nem hivatalosan a nem alfával csinálja", ezt a természet úgy oldotta meg, hogy a csordáktól levált hímekből alakult agglegénycsoportok tagjai lehentelik egy másik csorda kiöregedett alfáját, majd egymás közt megküzdenek az alfaságért. Pl. oroszlánfókák. Sajnos nekünk embereknek nehéz ezt kivitelezni, ugyanis az erőszak társadalmilag már nem elfogadott, emiatt más módszerekkel kell kiiktatni az alfákat. Ugye az ész nem az alfák erénye, így nem ők jutnak magas pozíciókba. Köztudott, hogy a magasabb pozícióban lévők dönthetnek az alacsonyabb pozíciókban lévők sorsáról. Tehát nekünk bétáknak-omegáknak össze kellene fognunk a maroknyi alfahím sarokba szorítására. Egyrészt akin látszik, hogy macsó és nőfaló, nem üzletelni vele, nem foglalkoztatni! Így kevesebb pénzhez jut, margóra szorul, ki van iktatva, nem tud csajozni, mert nem lesz miből. Szóval szívatni, ahol érjük. Továbbá köztudott, hogy az alfahímeknek több esélyük van a nemi betegségekre, mint a szűz 35 éves omegáknak. Fizetőssé kell tenni a nemibeteg-gondozást, és erősen kvótázni kell az efféle betegségek elleni, az országban forgalomba hozható gyógyszerek mennyiségét. Sokféle kezeletlen nemi betegség impotenciához (és az alfa státusz megszűnéséhez) is vezethet. Aztán a kétes forrásból származó hamisított cuccokkal hadd öljék magukat, kit érdekel.....

Mi, béták-omegák 60%-kal többen vagyunk, nekünk áll a zászló!

2012. nov. 22. 23:03
 20/22 A kérdező kommentje:

Helike, közel sem ilyen tragikus a helyzet, mint amilyennek a gyakori-t olvasva tűnik. A kevésbé szuper srácok is találhatnak barátnőt, csak persze sokkal nehezebben. Itt van pl. ez a 81 %-os csaj. Szinte ömlik belőle a megvetés, de miután leírta a gondolatait, már el is tűnt. Pedig még meg is kértem rá, hogy maradjon kicsit, szeretnék kicsit vitázni vele! Remélem, azért visszatér még!

Amit írtam, az pl. a majmoknál megfigyelhető. A vezérhím dugja őket, de eközben megteszik, hogy suttyomban elvonulnak a sziklákhoz. Itt, a kövek takarásában figyelik, hogy nem-e közeledik az ezüsthátú, de csak a fejük van kint. Eközben alulról dugja őket a "másodvonal". :)

2012. nov. 22. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!