Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugtatnátok le 1 lányt, hogy ne akarjon járni, hanem csak folytassuk a flörtölést, ismerkedést?
Figyelt kérdés
A helyzet hogy jelenleg 3 lányt fűzök, és ő csak a hármaska...de ha összejönnék vele az első kettőt buknám...:/ szóval még kéne idő hátha meglehet az 1. 2 helyezett csaj...szerintetek hogy lassíthatnám? 19/f2012. okt. 22. 10:55
1/12 anonim válasza:
mond meg neki h gyors ez a tempó. Szegény buta kislány...
2/12 A kérdező kommentje:
hát...ez elég ócska duma, ismerve engem xDD de ha nem lesz jobb marad ez :P
2012. okt. 22. 11:02
3/12 anonim válasza:
Szerintem is mondd ezt és mondd azt is, hogy volt régen egy kapcsolatod, ahol pár nap/hét ismertség után jöttetek össze, a lány csúnyán átvágott és inkább szeretnéd először jól kiismerni őt, nehogy még egyszer ilyen előforduljon.
4/12 anonim válasza:
Ignoráld pár napra :D Igaz, hogy ez "büntetés", de ha addig ügyesen manőverezgetsz és meglesz az első kettő közül vmelyik akkor már le tudod, rendezni,
ha meg nem jött össze szerintem még nagyobb hévvel fog majd jönni a kislány. Ha az ignorált időintervallumot eltökölöd, akkor már nagyon szűkös lesz a napirended :P
Ami igaz: Magánéleti nehézségeid vannak és egy kicsit lassítsatok. (neked magánéleti nehézség egyszerre 3 lányt szédíteni, nem? :P szóval igazat is mondasz)
5/12 A kérdező kommentje:
kedves 2. ...pontosan ezzel próbáltam lassítani :D hogy nem rég volt 1 durva szakítás (ami igaz), és ezért óvatos vagyok :D de akkor tovább tolom ezt, kszi :D
2012. okt. 22. 11:29
6/12 anonim válasza:
jó nagy paraszt vagy, csak hülyíted a nőket, neked nem való semmilyen csaj, megérdemelted h ott hagytak!!
7/12 A kérdező kommentje:
nem hagytak ott még soha :D ill 1x...ami elég lecke volt hogy ne szeressem 1iket se...és fiatal vagyok, mit komolykodjak, ez az igazi élet :P
2012. okt. 22. 15:06
8/12 anonim válasza:
Remélem bebukod és otthagy mind a 3.
9/12 anonim válasza:
3 üresfejű libát húzni amúgy se nagy szám..
10/12 A kérdező kommentje:
csak az 1ik üresfejű :D és ha bebukom ezeket lesz más..mint mindig :D
2012. okt. 22. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!