Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudják azt a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják azt a nők, hogy nekik nem a pénza számit, holott 1átlagos kinézetü és öltözékü átnéznek, lúzernek tartják, de ha már 1bmw-be tehetik be a valaguk az a pasi már nyerő?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 17:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is felháborodtam a kérdésen, pedig 4 évig éltem együtt egy olyan férfival, akinek se autója, se saját háza, pékként dolgozik..Tehát elég messze állok attól a kategóriától, amit leírsz.. Ezért háborodtam föl. Általánosítasz, holott ez nem igaz minden nőre. (ha odatetted volna a végére, hogy, tisztelet a kivételnek, vagy, hogy vannak kivételek, azt mondom ok..) Én vonzalom alapján keresek párt. Akinek férfias a kisugárzása és nem vesz semmibe, azért mert nő vagyok, nem ítél meg mások alapján, rossz tapasztalatok alapján.. nem mondom, hogy pénz abszolút nem szükséges. De, ha már van annyi, ami egy közös jövőhöz elég az én fizetésemmel együtt az bőven elég vagy, ha látom, hogy törekszik rá, hogy legyen.. nem kell autó, nekem nem büdös a munka, a tömegközlekedés. Legyen annyi kettőnknek együtt, amiből elélünk és szeressen. Átlagos kinézettel is lehet valaki vonzó személyiség és férfias.. Ez az én véleményem, de gondolom erre is csak lepontozást, lehurrogást kapok..nem értem miért nem lehet elhinni, hogy nem minden nő ilyen.. Tisztességes nevelést kaptam, dolgos, szerető családban nőttem fel.. A legnagyobb sértés, amit kaphatok, hogy ilyen pénzéhes, egyszerű lányokkal azonosítanak... De, ha neked ez jól esik általánosíts csak.. (Tudom vannak nők, akik ugyanezt teszik, róluk ugyanez a véleményem.)
2012. nov. 22. 18:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Reénie,te ne akarj észt osztani nekem,szerintem a te okosságaid nélkül is van épp elég eszem!Jót röhögök,főleg rajtad!Aki normális választ adott annak irtam is privát,a többi meg pénzéhes kis p.cs.!Ennyi!
2012. nov. 22. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Észt neked nehezen tudnék :-D

Pénzéhes kis k.rva vagyok. :-D Mert te azt mondtad, én meg ezt rólad: Egy idióta vagy, aki soha nem is fog csajt szerezni. Nyomorogj csak a neten, de élőbe, hogy a gyakorikérdések helyett, tegyél magadért, AAAAz kérem, nem megy. :-)

Röhögj csak, attól még igazam lesz.

További jó siránkozást, stb.

2012. nov. 22. 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:
5. vagyok, es igen, en is egy penzehes kis pi csa. en 8 evig eltem egy biztonsagi orrel egy garazsbol atalakitott kis alberletben es jo volt, mert lattam rajta, hogy tesz valamit a jovonkert, es nonek ereztem magam mellette, mert nem egy rinyalos kis hulye volt. Es nem is en hagytam ott, hanem o csalt meg engem, szoval errol ennyit.
2012. nov. 22. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!