Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért zavarja a pasikat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a pasikat, hogy van bejárónőm?

Figyelt kérdés
Randizom egy fiúval. Nem ő az első (2 exemet is zavarta), aki szóvá teszi kissé megvetően azt, hogy van bejárónőm. Az egyetem és a munkám mellett egyszerűen nincs időm a házimunkára. Ez miért olyan zavaró?

2012. nov. 18. 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha megteheted, akkor miért ne?!
2012. nov. 18. 22:19
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Irigyek. Meg talán lustaságot, és túl modern nőt látnak benned, aki nem tenne eleget a férfi igényeknek..szrd le ezeket:D
2012. nov. 18. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Házimunkára nincs, pasira van. Végén kiderül hogy még palacsintát sem tudsz sütni, lehet én a bejárónőt választanám helyetted.
2012. nov. 18. 22:24
 4/14 anonim ***** válasza:

Mert nem akarják elfogadni, hogy egy nő a saját lakásába ne tartson rendet/tisztaságot?

Esetleg ez miatt kisebbségi komplexusuk van.

Az én lakásom is fut néha egyetem és munka mellett,de valahogy azért a minimumszintet hozom a tiszatság és rend meglétével,ami által azért még pont vállalható, ha bárki betoppanna hozzám.

Ha mégtöbbet keresnék,és még kevesebb időm lenne,szerintem akkor is inkább a pihenésből venném el az időm a takarítás miatt,mint ahogy most is teszem.

Pl te kifejthetnéd bővebben is, hogy időd/energiád vagy kedved nincsen tényleg egyáltalán a házimunkához?

Bár mondjuk egy garzon, vagy egy 1,5-2 szobás lakásban,amit egyedül egy ember használ egyetem és munka mellett,én azért azt gondolom, nem lehet annyira időigényes a házimunka.

2012. nov. 18. 22:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Megtudok szerencsére mindent csinálni. :P A főzéssel sincs problémám. ;)
2012. nov. 18. 22:26
 6/14 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Mondjuk első pár randi alkalmával ne említsd, csak miután megismertek. Esetleg exed megkérdezheted miért zavarta.
2012. nov. 18. 22:29
 7/14 anonim ***** válasza:
46%

Mondjuk én nem tudnék senkit alkalmazni. Max kertészt, mert imádom a szép kerteket, viszont béna vagyok hozzá. De a házba senki be nem tehetné a lábát szabadon, aki nem vendég, pláne nem ha még én fizetek érte:D Szeretek magamnak eltakarítgatni, látni hogy a padlóról lehetne enni, és hogy minden megfelelő kompozícióban van. És egyszerre több dologgal imádok foglakozni...főzőcskézni, közbe a házat összerakni. Pedig fater eléggé rendetlen, és egy kutyám után is van mit takarítgatni.

18/L

2012. nov. 18. 22:29
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Azokat a pasikat zavarja szerintem akik elképzelik hogy a barátnőjük majd hozzájuk költözik és ingyencselédkedik nekik.

Látják hogy te nem vagy "házias", hogy egyenértékűnek érzed magad velük nem tudnak rabszolgát csinálni belőled mint az emancipáció előtt és ez irritálja őket.

Ezek tipikusan azok, akik nem bírják elviselni ha egy nő tudatában van az egyenjogúságának.

A másik verzió még, hogy talán rosszabb anyagi helyzetben vannak nálad így önbizalomhiányuk lesz és szintén idegesíti őket hogy ezt te megteheted míg ők nem, + szégyenlik is talán hogy kevesebbet keresnek, esetleg azt hiszik te elvárod hogy sokat költsenek rád.

Vagy, az zavarja őket hogy kettőtökön kívűl van még valaki a házban és olyan feszélyezettek lesznek ettől hogy képtelenek szexelni 8volt egy ilyen exem).

Én ezekre tudok gondolni

2012. nov. 18. 22:37
 9/14 A kérdező kommentje:

4: Nem 2 szobás lakásom van. Mondjuk egy egész napos szeánsz után az egyetemen kedvem se és erőm se. A bejárónő pedig eljön hetente egyszer és rendbe rak mindent. Nem vagyok lusta, csak túl elfoglalt. :/

7: A bejárónőm mindent úgy csinál, ahogy én kérem. :)

8: Nem szeretnék senkivel sem összeköltözni, mint fent írtam, a bejárónőm hetente egyszer jön, szóval nincs ott mindig. :)

2012. nov. 18. 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert úri"nő"-nek tűnsz a cseléddel.
2012. nov. 18. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!