Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavarja sok lanyt ha egy pasinak ritkul a haja?
nem az hogy betegnek hisznek... hanem mert a kopaszság sokszor 10 évet is öregít valakin.
egy szép fiatal 20 éves lány nem azt szeretné hogy a pl. 25 éves pasiját 40-esnek gondolják.
meg a másik, hogy én pl. a tüsi hajat sem szeretem, hanem a picit hosszabbat, mert abba jó beletúrni.
egy kopasz fejbúbot nem tapiznék.
ilyen vagyok, van akinek meg az jön be
Magad is megírtad a választ.
Nem esztétikus, és lehet, hogy azt hiszik, hogy beteg a pali.
az ember akaratlanul is az hiszi h egy kopaszodó férfinek betegség miatt hullik a haja. Ez olyan, mikor megpillanatasz a buszon egy szép arcú tüsis hajú csajt, hogy biztos leukémiás volt azért olyan a haja, közbe meg csak ilyenre vágatta a haját....
ezen nincs mit filózni. Ha nem tetszik akkor dúrasd le kopaszra, az általában bejön a csajoknak, mert rohadt nagy "biztonságot" sugallmaz :D
Engem speciel nem zavar. Azt sem hiszem senkiről emiatt, hogy beteg. Kissé kiszúrt vele a genetika, ennyi az egész.
Vannak olyan elvetemültek, mint én, akiknek kifejezetten tetszik.
Szerintem csak simán nem tetszik nekik ha valaki kopasz vagy kopaszodik.
Nekem se tetszik,de nem gondolom h ettől valaki beteg.(megjegyzem a hosszú haj se tetszik.
Ráadásul nem a párom tarkóját tapizom hanem a feje tetején túrok a hajába vagy elöl:)
Szóval nem mindenki a tarkót tapizza.
Ennyi fogyatékos idiótát. Miért lenne beteg, ha valaki kopaszodik?
Ha lehet hinni a nagyokosoknak, még mindig több nő tartja vonzónak a kopaszságot, mint amennyit taszít, mert úgy vélik, hogy sok tesztoszteront termelnek.
Kérdező: apád és nagyapád is kopaszodott ennyi idősen? Ha nem, akkor lehet, hogy összeszedtél valami fertőzést. Attól is hullhat a hajad. Ha meg nagyon zavar, akkor szedd le nullással az egészet a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!