Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert zavarja sok lanyt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavarja sok lanyt ha egy pasinak ritkul a haja?

Figyelt kérdés
Sportos pasi vagyok es minden nap edzem, megfelelo sportos testem us van. Minden belso szervek tokeletesen rendben van. A vérem ia makulatlan. Tomom magamba a vitaminokat, egeszsegesen etkezem. Megis 27 evesen kopaszodom es hiaba mondom a lanypkbal hogy en vagyok az egeszseg mintapeldanya, de eaneznek a hajamra, latjak, hogy ritkul, rogton azt hiszik beteg vagyok. Mit lwhet tenni? Nem.is vagyok oreg. Mi ez az eloitelet?
2012. okt. 18. 18:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nem az hogy betegnek hisznek... hanem mert a kopaszság sokszor 10 évet is öregít valakin.

egy szép fiatal 20 éves lány nem azt szeretné hogy a pl. 25 éves pasiját 40-esnek gondolják.

meg a másik, hogy én pl. a tüsi hajat sem szeretem, hanem a picit hosszabbat, mert abba jó beletúrni.

egy kopasz fejbúbot nem tapiznék.

ilyen vagyok, van akinek meg az jön be

2012. okt. 18. 18:04
 2/15 anonim ***** válasza:

Magad is megírtad a választ.

Nem esztétikus, és lehet, hogy azt hiszik, hogy beteg a pali.

2012. okt. 18. 18:07
 3/15 anonim ***** válasza:

az ember akaratlanul is az hiszi h egy kopaszodó férfinek betegség miatt hullik a haja. Ez olyan, mikor megpillanatasz a buszon egy szép arcú tüsis hajú csajt, hogy biztos leukémiás volt azért olyan a haja, közbe meg csak ilyenre vágatta a haját....

ezen nincs mit filózni. Ha nem tetszik akkor dúrasd le kopaszra, az általában bejön a csajoknak, mert rohadt nagy "biztonságot" sugallmaz :D

2012. okt. 18. 18:08
 4/15 A kérdező kommentje:
A fejbubot nwm.szoktak alt tapizni a lanyok hanem a tarkotajekot. Ez megfigyeles. Ott pedig a kopaszodoknak van hajuk. Mindnej. Akkor nwm ertem. Es ha idosebbnek nez ki mi a baj vele? Nwm az erett pasikat kedvelitek? Nem masnak kell hogy tetszen a pasid habem neked.
2012. okt. 18. 18:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Hanem.
2012. okt. 18. 18:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez hatalmas szívás... primitív előítélet, viszont nem nagyon lehet megoldani. Nem szép, rosszak az emberekbe nevelt asszociáció a kopaszodóakról.
2012. okt. 18. 18:14
 7/15 anonim ***** válasza:

Engem speciel nem zavar. Azt sem hiszem senkiről emiatt, hogy beteg. Kissé kiszúrt vele a genetika, ennyi az egész.

Vannak olyan elvetemültek, mint én, akiknek kifejezetten tetszik.

2012. okt. 18. 18:49
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem ebben van egy kis tudatalatti dolog is... mindenki a legjobb géneket akarja továbbörökíteni, talán mélyen tudat alatt arra gondolnak, hogy az esetleges gyerek is örökölné ezt a hajlamot:)
2012. okt. 18. 19:16
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem csak simán nem tetszik nekik ha valaki kopasz vagy kopaszodik.

Nekem se tetszik,de nem gondolom h ettől valaki beteg.(megjegyzem a hosszú haj se tetszik.

Ráadásul nem a párom tarkóját tapizom hanem a feje tetején túrok a hajába vagy elöl:)

Szóval nem mindenki a tarkót tapizza.

2012. okt. 18. 21:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Ennyi fogyatékos idiótát. Miért lenne beteg, ha valaki kopaszodik?

Ha lehet hinni a nagyokosoknak, még mindig több nő tartja vonzónak a kopaszságot, mint amennyit taszít, mert úgy vélik, hogy sok tesztoszteront termelnek.

Kérdező: apád és nagyapád is kopaszodott ennyi idősen? Ha nem, akkor lehet, hogy összeszedtél valami fertőzést. Attól is hullhat a hajad. Ha meg nagyon zavar, akkor szedd le nullással az egészet a francba.

2012. okt. 18. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!