Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert zavarja sok lanyt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zavarja sok lanyt ha egy pasinak ritkul a haja?

Figyelt kérdés
Sportos pasi vagyok es minden nap edzem, megfelelo sportos testem us van. Minden belso szervek tokeletesen rendben van. A vérem ia makulatlan. Tomom magamba a vitaminokat, egeszsegesen etkezem. Megis 27 evesen kopaszodom es hiaba mondom a lanypkbal hogy en vagyok az egeszseg mintapeldanya, de eaneznek a hajamra, latjak, hogy ritkul, rogton azt hiszik beteg vagyok. Mit lwhet tenni? Nem.is vagyok oreg. Mi ez az eloitelet?
2012. okt. 18. 18:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen apám kopaszodott 30 körül. Apai nagyapám nem. Anyai nagyapám már 30 ra tar kopasz volt. De egészséges volt, vadász ember. 83 éves koráig élt. Tehát nem hiszem, hogy a kopaszok betegek lennének.
2012. okt. 19. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem betegek, csak rondák, kár szaporítani a szót.
2012. okt. 19. 14:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Aki nem csúnya, az úgy sem lesz csúnya. Kedves utolsó, ha te így állsz a rondákkal, akkor remélem te is kopasz leszel pár éven belül vagy hormonálisan vagy betegség által. Akkor talán bele tudod majd magadat képzelni a helyzetbe. Bár nem szép dolog ilyen kívánni.
2012. okt. 19. 14:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Tényleg nem szép dolog ilyet kívánni, ez téged minősít. Talán a kopaszok nem csak rondák, de gonoszak is?
2012. okt. 19. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

"Igen apám kopaszodott 30 körül. Apai nagyapám nem. Anyai nagyapám már 30 ra tar kopasz volt."

Akkor ez a baj. Ezt a gént az ember az anyai nagyapjától örökli. Sajnos nem sokat tehetsz. Bár vannak ígéretes kutatások, de erre az esetre a hajbeültetés az egyetlen megoldás, ami nagyon drága, akár el is fertőződhet, ráadásul nagy mértékű veszteségnél szerintem nem sok értelme van.

Ha nagyon zavar, akkor szedd le az egészet, ahogy írtam korábban. Egyik haverom is csak 24 éves, de már csak hátul és oldalt van haja. Teljesen normális, rendes tag. Majd kicsattan az egészségtől, egyáltalán nem kelti egy beteg ember látszatát. A többi gyökeret meg le kell szarni, nyilván rajtuk is van egy rakás dolog, amivel elégedetlenek, vagy éppen a betegség látszatát kelti.

2012. okt. 19. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!