Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebookon vagyok, jelölgetek,?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon vagyok, jelölgetek,?

Figyelt kérdés
néhány lányt hogy nagyobb legyen az ismerőseim száma és tök sok lány vissza ír hogy honnan ismerjük egymást meg hogy honnan ismersz és erre mit válaszoljak? Ez a válasz hogy bocs nem ismerlek vagy hogy csak bejelöltelek az nem jó válasz, mondtok valamit hogy mit mondjak nekik amivel nem bántom meg őket vagy barátok is lehetünk vagy többek. :D
2012. nov. 22. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Facebook-on nincsenek rendes lányok, esetleg a csúnyábbak között, de ott is ritka. Tapasztalatból beszélek.
2012. nov. 22. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Láttam, hogy sok a közös érdeklődési körünk, ezért bejelöltelek. Szeretnélek megismerni. :)
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem akármelyiket írnád vissza törölnélek.. 23/L
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért ne mondd már, hogy normális profilképpel, üzenőfali kiírásokkal, stb ne adnál neki egy esélyt !
2012. nov. 22. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ismerős számra mész azokat jelöld be akiknek alapból sok van mert ők is csak arra mennek, vissza se fognak írni.
2012. nov. 22. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Van 70 valahány ismerősöm, kizárólag olyanok, akikkel minimum köszönőviszonyban vagyok. Ismeretlent soha nem jelöltem még vissza, és nem is fogok.

Szerintem szánalmas ez a fajta ismerkedés.

2012. nov. 22. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem ismerem törlöm. Legyen akármilyen profil képe. Nincs szükségem arra, hogy ismeretlen emberekkel legyen tele az üzenőfalam, irkáljanak nekem.
2012. nov. 22. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Írd meg, h mittomén melyik szórakozóhelyről. Ami van a városotokban és nagyobb.
2012. nov. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!