Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval most már megnyugodhatok, alacsony, kis testsúlyú, azaz selejt, génhibás korcsfajzatkpént sosem fogok kelleni olyan lánynak, akihez én is tudnék vonzódni, de leginkább semmilyennek sem?
Ez a cikk nem köntörfalaz, durván rávilágít az igazságra, nem kamuzik kegyelemből, mint az itt válaszoló lányok, őszintén megmondja, hogy mi kell a nőknek és mi kell a férfiaknak.
Szóval tényleg jobb lesz, ha nem is próbálkozom tovább, minden arra utal, hogy nem véletlenül vagyok felnőttkén is egyedül. Én marha meg gondoltam csak, mert nem mertem kezdeményezni és sokan etettek azzal a baromsággal, hogy egy csúnya törpének is lehet olyan nője, akihez tud vonódni, ez az ostoba PUA is egy hatalmas nagy hazugság, mert csak a magas, nagy testű arcoknak segíte, a ronda, alacsony, kis tömegű srácoknak semmit sem használ.
....
Nehogy azt hidd hogy te jobban ismered a nőket mint mi saját magunkat:D
Azért ennyire ne légy már elszállva magadtól...
Az hogy valaki nem magas..
hát istenem ezt kaptad.Most akkor egész életedben ezen fogsz siránkozni,rinyálni??
Légy már férfi basszus.
Te nem azért nem változol mert nem tudsz,hanem mert siránkozni könnyebb és másokat okolni,mint belátni hogy benned és a lelkedben van krva nagy gáz
Nagyon szívesen!
És azzal mire mennél ha elismernénk??(azt ami amúgy nem igaz..)
Lenne attól barátnőd??
Nem.
Te másokban akarod keresni a hibát.
Pedig benned van
Keress fel egy pszichológust.
A kutatásban alacsony termetű férfiakat vizsgáltak, és kiderült, hogy sokkal jobban tudnak uralkodni az érzéseiken, mint magas társaik. A szívmonitor vizsgálatok szerint a magasabbak gyorsabban kijönnek a sodrukból, agresszívebbek, és nagyobb valószínűséggel jár el a kezük, mint az átlagos testalkatúaknak.
Szociológiai tanulmányok kimutatták, hogy a magassággal számtalan előny jár. Ide tartozik többek között, hogy könnyebben létesítenek például a lányokkal is kapcsolatot, hiszen ők is általában a magas, férfias fiúkra buknak.
Az 1,70 alatti urak esetleg abban bízhatnak, hogy majd a pénzük miatt imádni fogják őket a nők
A lányok a magas férfiakhoz tudat alatt olyan jelzőket kapcsolnak amik alapból férfiasak. Ilyen például a sikeresség, a nagyobb szociális függetlenség, valamint az erő és a határozottság, valamint a nagyobb munkabírás. Ez nem csak a párkeresésben, de a karrierben is megjelenik.
Az alacsony emberekhez pedig a lustaságot, az ügyetlenséget, a sikertelenséget kapcsolják. Ez tény. Ezért választanak a nők mindig magasabb férfit, az alacsonyakat meg emberszámba sem veszik. Ez nem a lányok hibája, hanem a környezeté. Kit vádolhat tehát az alacsony ember azért, amiért sohasem lehet kapcsolata? Vagy a társadalmi környezetet, vagy pedig saját magát, amiért nem született magasabbnak. Én az utóbbiak körébe tartozik. Gyűlölöm saját magam, amiért rondának és alacsonynak, tehát selejtnek születtem.
amúgy a kérdező ezt gondolja magáról:
"korcsfajzat, selejt, szörnyszülött, génhibás, értéktelenség, senkiházi, lúzer, csúnyaság, csúnya, törpe"
most ezekután várd el hogy tiszteljen bárki is...
Nem kell min. 175-nek lenni. Ma láttam egy párt. A csaj olyan 160 körüli volt, a fiú 165. Egyik sem volt kifejezetten szép, de nem is voltak rondák, sőt, megszépítette őket a boldogság, ami meglátszott az arcukon. Mindkettő igényesen volt öltözve és látszott rajtuk, hogy nagyon jól kijönnek egymással.
Irigylem őket.
Sajnos igaza van a fentebb szólónak, a lelketekben van a baj. Utáljátok saját magatokat, ezért nem tudnátok boldogok lenni akkor sem, ha lenne barátnőtök.
Láttam több hasonló kérdéseteket, ti mindenáron bizonyságot akartok szerezni arról, hogy azért nincs barátnőtök, mert alacsonyak vagytok és vékonyak.
Többen leírták, hogy igen, azért nincs. Nektek ez is baj. Többen leírták, hogy nem azért nincs és más okot mondtak. Szintén ez is baj volt.
Hiába teszitek fel 800x ezt a kérdést. Meg vagytok keseredve, az az egyetlen bajotok. Inkább igyekezhetnétek valami hasznos dologgal lekötni magatokat.
Tessék, ha ilyen helyzetbe kerültetek volna, már rég megöltétek volna magatok (bocs, rólatok csak ezt tudom feltételezni):
http://www.youtube.com/watch?v=dezfVbeAHwQ
Ettől a sráctól többet elvett az élet, mint tőletek, mégsem keserű. És ha így tud élni végtagok nélkül, akkor gondoljatok bele, hogy mennyire boldog tudna lenni végtagokkal, még akkor is, ha alacsony lenne és kis tömegű.
Rá azt lehet mondani, hogy férfi, de rátok tényleg csak a korcsfajzat a legmegfelelőbb kifejezés.
Addig meg se szólaljatok, hogy milyen megpróbáltatásokon mentetek át, amíg van kezetek-lábatok és használni is tudjátok és az a legnagyobb problémátok az életben, hogy nincs barátnőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!