Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval most már megnyugodhatok, alacsony, kis testsúlyú, azaz selejt, génhibás korcsfajzatkpént sosem fogok kelleni olyan lánynak, akihez én is tudnék vonzódni, de leginkább semmilyennek sem?
Ez a cikk nem köntörfalaz, durván rávilágít az igazságra, nem kamuzik kegyelemből, mint az itt válaszoló lányok, őszintén megmondja, hogy mi kell a nőknek és mi kell a férfiaknak.
Szóval tényleg jobb lesz, ha nem is próbálkozom tovább, minden arra utal, hogy nem véletlenül vagyok felnőttkén is egyedül. Én marha meg gondoltam csak, mert nem mertem kezdeményezni és sokan etettek azzal a baromsággal, hogy egy csúnya törpének is lehet olyan nője, akihez tud vonódni, ez az ostoba PUA is egy hatalmas nagy hazugság, mert csak a magas, nagy testű arcoknak segíte, a ronda, alacsony, kis tömegű srácoknak semmit sem használ.
Nincs taszítóbb egy alacsonyabb pasiban annál mikor órdit róla a nyavajgás,jajjogás,és az önbizalom hiány.
Érdekes módon a párom akivel már 4 éve együtt vagyok 165 cm magam ( pont akkora mint én) és mindennél jobban imádom....ezzel nem csak én voltam így...előttem 7 barátnője volt ( ami akkor 22 évesen nem számít kevésnek)! Ennek is nyilván megvan az oka, pl egyszer nem hallottam volna hasonló keserű dumát a szájából....
Ez alapján az emberek 80%-a selejt, érdekes módon mégis találnak párt...
Nehogy már ilyen butaságoknak higgy!
A legnagyobb bizonyítéka annak, hogy valaki selejt, az az, hogy ezt szinte élvezettel hangoztatja önmagáról, világgá kürtöli.
Ha selejt vagy, mégis miért akrasz szaporodni? Semmi szükség a génjeidre.
Jó képű igen, de pénzel soha nem is tolták és nem is tolják.
Nehézésgeken mindenki átmegy...ha nem tud átlépni rajtuk az a fő probléma!
Igen, megnyugodhatsz, normális nő nem fog leállni veled. És nem azért mert alacsony vagy és csoffadt, hanem mert egy udorító kis rinyagép vagy, aki naphosszat gyk-n veri a nyálát ahelyett, hogy elmenne dolgozni vagy ha nem elégedett az anyagi helyzetével továbbképezni magát.
Hát apukám... ezt a legkönnyebb csinálni: mindenki mást hibáztatni a nyomorod miatt ahelyett, hogy magadon változtatnál. Nem tudsz? sokkal inkább nem akarsz? Kit érdekel? Vezess inkább naplót a keserves életedről, ne az oldalt írd tele a szánalmas kérdéseiddel.
Ez vonatkozik az összes hozzád hasonlóra is!
Hehe. Valószínűleg mégsem mehetett át olyan sok nehézségen, mert akkor ő írná most ki ezt a kérdést. Ennyi.
Nagyon kevés ember van, aki nem lesz lelkinyomorék a fiatalkori kemény megpróbáltatásoktól. Szinte senki nem gyógyul meg.
Egyedül az egészséges, akinek nem voltak olyan gondjai. Ennyi.
Most válaszoltam a másik nyekergő kérdésedre, bemásolom ide is:
"Ha már ennyire belementünk az evolúcióba, akkor még ennyit hozzátennék.
A gyenge, vékony hímegyedek általában fiatalon meghalnak, megölik őket egy dominanciaharcban, vagy ahogy írták kitaszítja a falka, és nem tud megélni egyedül, így elpusztul.
De manapság ilyen nincs. Úgy értem, hogy itt az 1. világban, a fehér ember kultúrájában szélsőségeket leszámítva csak úgy nem fog éhen halni egy gyenge férfi. Mert lemegy a boltba vesz kaját meg piát, alszik valahol és kész.
Tehát nem hal meg, emiatt az élete végig szenvedés, hiszen folyamatosan szembesülnie kell a sok negatívummal, amit a közösség irányába mutat az evolúciós beidegződések miatt.
Talán ez a mesterséges szelekció, vagy szociáldarwinizmus, nem tudom.
Mindazonáltal tény, hogy a jobb génekkel rendelkező férfiak (és nők) sokkal sikeresebbek az életben, minden területen, nem csak a párválasztásnál, hanem a munkahelyen, szociális körben, stb.
Sajnos kérdező, ezt dobta az élet. Mondjuk a cselekvés még mindig produktívabb, mint a rinyálás."
Szóval ha ősemberek lennénk, te már rég elpusztultál volna, mert teljesen életképtelen vagy. Csak most nem így van, mert könnyebben jutsz kajához. Ettől függetlenül ugyanúgy egy vesztes maradsz.
Szerintem öld meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!