Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval most már megnyugodhatok, alacsony, kis testsúlyú, azaz selejt, génhibás korcsfajzatkpént sosem fogok kelleni olyan lánynak, akihez én is tudnék vonzódni, de leginkább semmilyennek sem?
Ez a cikk nem köntörfalaz, durván rávilágít az igazságra, nem kamuzik kegyelemből, mint az itt válaszoló lányok, őszintén megmondja, hogy mi kell a nőknek és mi kell a férfiaknak.
Szóval tényleg jobb lesz, ha nem is próbálkozom tovább, minden arra utal, hogy nem véletlenül vagyok felnőttkén is egyedül. Én marha meg gondoltam csak, mert nem mertem kezdeményezni és sokan etettek azzal a baromsággal, hogy egy csúnya törpének is lehet olyan nője, akihez tud vonódni, ez az ostoba PUA is egy hatalmas nagy hazugság, mert csak a magas, nagy testű arcoknak segíte, a ronda, alacsony, kis tömegű srácoknak semmit sem használ.
Elég ellentondásos egy cikk...
Bár elolvasva asszem' nekem nem lesznek problémáim :D
Tesztoszteron az van bőven, de emellett még jóságos is vagyok, meg kicsit különc is.
Bár eddig még nem nagyon volt semmi.
Érdemes lenne elgondolkodnod a hozzáállásodon. Csak a negatívumot látod magadban, csak arról beszélsz, állandóan sajnáltatod magad. Mit gondolsz, ki vonzódna ilyen "férfihoz"?
Érdemes megnézni milyen kulcsszavakat adtál meg:
korcsfajzat, selejt, szörnyszülött, génhibás, értéktelenség, senkiházi, lúzer, csúnyaság, csúnya, törpe
Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy mindenki úgy viselkedik a másikkal, ahogyan az saját magát értékeli.
Ha többre tartanád magad, megváltozna az emberek viselkedése is veled szemben.
rendbe kell raknod a lelki betegségedet, mert jönni fognak a testi tünetek.
ja és mindenképpen kérd valaki segitségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!