Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tetszene nektek ha egy aluljáróban futna felétek 3 ember hirtelen térdre esve elétek csúszna, a 2 szélső nyomná a tenort vagy dobpergést és a középső mintha megkérné a kezeteket kinyújtana egy cetlit randizunk? Felirattal?
1) előttem ne csússzon térden senki. se férfi, se nő. se fiú, se lány.
2) nem értem - miért kell ehhez több ember?! ha valaki akar valamit, ami két emberre tartozik, akkor tartsuk is magunkat ahhoz. nálam egy személyes találkozó, egy randi az két emberre tartozik, rá és rám - a többi max. jelen van (mert mondjuk épp nem egyedül ücsörgünk a kávézóban, mászkálunk az állatkertben), de nem érdekes.
3) érdekes ötlet, az biztos. de most akkor megkéri a kezem egy ismeretlen vagy randira hív? ne értsétek félre, szeretem a különleges, kreatív dolgokat. de azért egy randira hívás úgy is lehet tiszteletteljes és kedves, hogy odaáll elém az illető, és közli, hogy "nagyon kedvellek, volna kedved találkozni?". én is így szoktam. :/ (jó, biztos unalmas vagyok...)
4) ha egy aluljáróban felém fut 3 ember, az 100%, hogy felhúzom a nyúlcipőt és üvöltve, kiabálva távozok a képből, remélve, hogy majd valaki levágja őket a földre. (bocs, tépték ki már a kezemből a táskámat, szóval... na, ez jut eszembe.)
5) aluljáróban?!
nyugodt, meghitt, egyszerű helyszín egy randira híváshoz. tényleg. most elképzelem, ahogy megyek a dolgomra, erre a blahán vagy a nyugatin lent fut felém 3 ember... (ld. 4-es pont.)
:/
Hát eléggé filmbe illő lenne.:D Lássuk csak lányok szempontját amit látnának ebből az egészből.
Először látnák ahogy 3 férfi fut feléjük.No pánik biztos nem én vagyok a célpont gondolattal nyugtatják magukat. Ekkor térdre esve és hirtelen szétrántja a kabátját.. Nekem elsőre gondolatom az lenne ,hogy valami szatír lehet..De utána ha látnám a polót elnevetném magam ,hogy na még egy ilyen hapsi biztos nincs a földön..XD Ha valaki ilyet megmer tenni a nyílt utcán azzal izgalmas lehet élni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!