Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha a kiszemeltnek Aleksi /finn/ a középső neve nekem meg Alexa?
Figyelt kérdés
igazából unatkozom és kíváncsi vagyok a hülye válaszaitokra
:)
De amúgy igaz :)
2012. júl. 22. 00:50
1/12 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy jól összecseng a nevetek. :D
Hol szemeltél ki magadnak finn pasit? :O
18/L
2/12 A kérdező kommentje:
egy hoki meccsen :D (:
2012. júl. 22. 00:55
3/12 anonim válasza:
mostantól hokimeccsekre fogok járni, hátha nekem is szerencsém lesz :D
4/12 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy egymásnak teremtett benneteket az ég, nagy esküvőtök lesz Küeppsüle közelében, négy gyereketek és rénszarvaskarám a ház mögött.
De lehet az is, hogy a csávó az első randin ellopja a pénztárcádat, és nem látod soha többé.
5/12 A kérdező kommentje:
de nagy majom vagy Te utolsó:D
2012. júl. 22. 01:02
6/12 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy szex közben gyakorlatilag észrevétlenül tudjátok saját magatokat becézgetni :)
7/12 A kérdező kommentje:
ó igen ;)
az biztos jó :D
2012. júl. 22. 01:09
8/12 anonim válasza:
Ezt azt jelenti, hogy ha majd a felesége leszel és szidod őt az anyósodnak, akkor mondhatod: A leksi volt! :D
9/12 A kérdező kommentje:
:)
2012. júl. 22. 01:18
10/12 A kérdező kommentje:
leesett ám hogy vicceltél:D
2012. júl. 22. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!