Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz e az hogy a Finn pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz e az hogy a Finn pasik nagyon megfontoltak és nehezen engednek közel magukhoz valakit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általánosságban igaz, persze van kivétel.
2009. febr. 1. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igaz.
2009. febr. 1. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom sok anyagias pics* megy oda pasizni a magas GDP miatt :)

Okosak a finnek! Hajrá Tampere ! :D

2009. aug. 28. 01:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsó, hogy jön ide az anyagiasság??? szerintem te vagy nagyon anyagias! amúgy meg olyan drágaság van Finnországban, hogy annyira nem éri meg odamenni:P Mi jelenleg nem ott élünk de Finn a párom és tényleg nehezen nyílnak meg, de érdemes rájuk szánni az időt :)
2009. nov. 24. 17:50
 5/5 anonim válasza:
Igen, nagyon is igaz! Én három hónapig szenvedtem egy finn sráccal, nagyon rideg volt és távolságtartó, annak ellenére hogy érdekeltem. Az egésznek az lett a vége, hogy én beleszerettem, nála meg semmi nem alakult ki. De ez igaz általánosságban az északi népekre. Ugyanezt tapasztaltam amíg Svédországban, illetve Dániában éltem. Úgyhogy csak óvatosan velük.
2014. máj. 4. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!