Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engednek a szüleim?
Figyelt kérdés
Szal az a helyzet, h van apának egy munkatársa neki van egy lánya úgy hívják Gréta és még csak egyszer taliztam vele mikor elvileg apának mentem szerelni segíteni de csak vele voltam 7órán keresztül csak dumáltunk sulis dolgokrol meg ilyesmikről de nagyon beleszerettem.Megbeszéltük, hogy holnap is megyek (szerintem tettszem neki)de anya nem engedte, hogy rendszeres legyen a dolog.Apa azt mondta hogy jövő hét szombaton mehetek, hát most van csütörtök és anyának említettem ezt a dolgot de azt mondta h nem mehetek:'( Minden éjjel vele álmodom, várom hogy hívjon, csak rá tudok gondolni. Mit tegyek, hogy elengedjenek??? Van erre szerintetek valami mód??2010. febr. 11. 15:41
2/9 anonim válasza:
Kérdezd meg édesanyádat,h miért nem akar engedni és mondjad h édesapád megengedte h vele mehess.Biztos megérti...:)
3/9 anonim válasza:
Ideje elkezdeni a lázadást :) ez biztos.. ha kell isten háta mögöl is keritsd elő a csajt:) Sok sikert ;)
4/9 A kérdező kommentje:
13 vagyok. és már kérdeztem sosem enged ilyen dolgokat velem van a baj?:( és ezt a lázadást hogy értetted?:P jó ötlet xD
2010. febr. 11. 15:48
5/9 anonim válasza:
15:45 ös vagyok!
hogy hogyan értem? menj a fejed után... ne érdekeljen, hogy elengednek e vagy nem :)csak menj és élvezd az összes másodpercet az életben amíg tudod :)
6/9 A kérdező kommentje:
én debreceni vagyok ő meg mikepércsi ez a problematika:S
2010. febr. 11. 15:56
7/9 anonim válasza:
tömeg közlekedéssel bárhova elehet jutni..
illetve ott az MSN Skype ICQ telefon
meglehet beszélni egy találkozást közép út táján is :)
8/9 A kérdező kommentje:
ugy volt h elköltözek ausztráliába csak visszadobtáák a vízumot és nincs gépük xD am busszal majd elmeek:P köszi
2010. febr. 11. 16:18
9/9 Funktasztikus válasza:
én is debreceni vok és 13xD nah szal lázadjáááá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!