Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi a fenét akar? (kopjak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a fenét akar? (kopjak, vagy nyomuljak? )

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki lakótársam fiúhaverja és olyan 2 hónapja együtt szoktunk bulizni. 2x már együtt is aludtunk (mert messze lakott) és próbálkozott volna erőteljesen, de visszautasítottam, mert volt barátom. Ő ezt tiszteletben tartotta, mondta is h ezt nagyon becsüli bennem h nem csalom meg. Aztán a sors úgy hozta, hogy szakítottam a barátommal, ő utána felém se bagózott, annyit se írt nekem, hogy "fapapucs", másfél hét után írt rám 1x de akkor se beszéltünk nagyon. Azért furcsállom, mert amikor itt van velünk, akkor flörtölünk meg simogat, stb, már mindenki azzal viccelődik, hogy mi ketten együtt... Tegnap elmentünk iszogatni a társaságunkkal, úgy volt, hogy jön ő is, de küldött egy smst hogy "Bocsi, Kingázok :$" és nem jött el... Most akkor mi van? Mit akar? Nem értem...
2012. nov. 21. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a 2 közül ő melyiket akarja, de az biztos, hogy a célját elérte. Hogy kattogj rajt, hogy eszedbe jusson. Így később könnyebb lesz neki, hisz te úgy fogod érezni, hogy "végre törődik velem", így megalapozva a vonzalmat.

Riszpekt neki, így kell ezt.

2012. nov. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!