Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akit szeretek ma 10-kor akar velem talizni. Nyomuljak?
Figyelt kérdés
Mit csináljak??nyomuljak vagy ne nyomuljak?? Segítsetek légyszives2009. márc. 30. 19:46
1/7 anonim válasza:
közeledj mindenképp, flörtölj, de semmiképp NE nyomulj !
2/7 anonim válasza:
Ne nyomulj, hanem légy kedves, figyelmes! Udvarolj neki!
3/7 A kérdező kommentje:
oks..köszi mind 2-ötöknek:)
2009. márc. 30. 20:02
4/7 anonim válasza:
bëlgát idézek:
bëlga: Az a baj
...
Ha foglak, leteperlek, az a baj.
Ha csak becézgetlek, az a baj.
Vicceset mondok, az nem baj,
sőt, általában az a legkisebb baj."
én is csak ezt tudom tanácsolni... ne légy se (bocs a kifejezésért) puhap*cs és ne is nyomulós "nagykirály"
de nevettesd meg nekem az eddig mindig bejött:D
5/7 A kérdező kommentje:
és milyen témákat vessek fel ez idő alatt?:D mert megkell mondani nem vagyok tulzottan jó ebbe:)))
2009. márc. 30. 20:20
6/7 anonim válasza:
Csak légy laza, természetes... Előzd meg azzal a kínos csendet, hogy magadról beszélsz, az életedről, de ne legyél rest kérdezni sem, hogy jobban megismerd. Szóval arany középút! Add tudtára hogy tetszik neked, a következő lépést hagyd meg neki.
7/7 A kérdező kommentje:
kössz:D de a csajt már lassan 2 éve ismerem...és tudja hogy bejön nekem
2009. márc. 31. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!