Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg ilyen felszinesek vagytok?
Tényleg ennyire felszines minden lány? Pedig itt egyetemista, vagy jónevű egyetemet végzett csajokról van szó!
1 évvel ezelött kaptam a kosarakat mint az állat...most meg 10-ből 8 csajt simán megkapok! Sőt volt már, hogy csaj mondta, hogy nem akarok-e vele randizni. A különbség:
- Egy kicsit kisportoltam magam
- Közepesen márkás (pl. Esprit) ruhákban járok és állandóan inget hordok, poló helyet
- borostát növeszettem
- Sokkal nagyobb a pofám!
DE:
- nem keresek többet
- tavaly is már jóképű voltam
Szóval szerintem a legtöbb csajt a TV (Sex és NY) olyanra dresszírozta, hogy totál felszínes lett...
Nem az a probléma, hogy a lányok válogatósak. Inkább az a probléma, hogy nem adnak esélyt a fiúknak. Szerintem, elhamarkodottan alkotnak véleményt, beskatulyázzák a férfiakat.
Pl:Valaki nem túl beszédes, nyilván mogorva és unalmas. Ilyen skatulyákra gondoltam. Sajnos a fiúkra is jellemző ez.
PL:Ez a lány merészebben öltözködik, nyilván egy felszínes ribi. Úgy az emberekkel általában az a baj, hogy túl előítéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!