Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tényleg ilyen felszine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg ilyen felszinesek vagytok?

Figyelt kérdés

Tényleg ennyire felszines minden lány? Pedig itt egyetemista, vagy jónevű egyetemet végzett csajokról van szó!

1 évvel ezelött kaptam a kosarakat mint az állat...most meg 10-ből 8 csajt simán megkapok! Sőt volt már, hogy csaj mondta, hogy nem akarok-e vele randizni. A különbség:

- Egy kicsit kisportoltam magam

- Közepesen márkás (pl. Esprit) ruhákban járok és állandóan inget hordok, poló helyet

- borostát növeszettem

- Sokkal nagyobb a pofám!

DE:

- nem keresek többet

- tavaly is már jóképű voltam

Szóval szerintem a legtöbb csajt a TV (Sex és NY) olyanra dresszírozta, hogy totál felszínes lett...

2012. nov. 21. 11:09
1 2 3 4 5
 11/42 menta34 ***** válasza:
82%
Változtattál magadon, folyamatos pozitív visszajelzéseket kapsz és ettől az egésztől önbizalmad lett, aminek olyan kisugárzása van, ami tetszik a nőknek. Egy lúzer (bocsánat az érintettektől) hiába nem borotválkozik vagy vesz fel esprit pólót, lúzer marad...
2012. nov. 21. 11:20
 12/42 anonim ***** válasza:
42%

Igen és a nagy f@szt is szeretjük.

Az élet kegyetlen, de főleg veled az, ezt jól jegyezd meg.

2012. nov. 21. 11:22
 13/42 anonim ***** válasza:
74%

Nem mindegy neked, ha ekkora csajozógép vagy? Te csak örülj a sok felszínes csajnak, akit be tudsz csapni.

Nyilván te is a csinosabb lányoknál próbálkozol nem? Persze a haverok biztos jól vállbaveregetnek, hogy milyen vagány csávó vagy te, hogy összejött ez meg az a szép csaj. De ha egy csajnak esetleg van igénye? Akkor felszínes dög. Ezen gondolkozz el. Egyébként igen, mindegyik lány ilyen, sok sikert, hogy végigmenj az összesen és esetleg megcáfold úgy, hogy te magad ne válj ennél felszínesebbé.

2012. nov. 21. 11:24
 14/42 A kérdező kommentje:
Azért ácsi, nem lettem felszínes...és ezzel csak azt akartam felhozni, hogy a lányoknak attól vagy "jó pasi", hogy jól nézel ki és nagy pofád van és nem látják az értéket ugyanabban a srácban, ha nem adja a faszagyereket.
2012. nov. 21. 11:29
 15/42 anonim ***** válasza:
56%

Hmm, tehát te régebben sose néztél meg egy jó csajt, csak és kizárólag a csúnyább lányoknál próbálkoztál, nemde?

Vagy nem? Ó, hiszen te felszínes vagy!

2012. nov. 21. 11:30
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabb távon pedig a nem "faszagyerek" a menő!!!
2012. nov. 21. 11:32
 17/42 anonim ***** válasza:
83%
Elhiszem, hogy nem lettél felszínes. Viszont, gondolom, neked is vannak igényeid egy lánnyal kapcsolatban, hogy csinos legyen, vagy szép arcú, vagy igényesen öltözködjön. Hát meglepetés: de a lányoknak is van. A különbség az, hogy téged pasi létedre emiatt senki nem fog felszínesnek nevezni, a lányokat pedig igen, sőőőt az összes lányt felszínessé általánosítják, hála ennek. Persze, hogyne lenne, rengeteg olyan csaj van, akinek az számít, mekkora nagydumád van, és milyen márkás ruhákat veszel fel. Persze, vannak durván felszínes lányok. De a lényeg: azért, mert van elvárása egy pasi kinézetével/igényességével kapcsolatban, esetleg mer válogatni is egy kicsit, még nem lesz felszínes, és főleg nem teszi az összes csajt felszínessé.
2012. nov. 21. 11:35
 18/42 anonim ***** válasza:
Jaj milyen tökjó tenéked! És elárulnál nekünk 1 dolgot: TE mégis ilyen csajoknál próbálkozol? A kevésbé szép, csendes, intelligensebb fajtából vagy a plázap.csa stílusú, csöcskidobós fajtával? Mert van egy erős sejtésem, h a 2.-al... szóval ki is a felszínes?!??!!
 19/42 anonim ***** válasza:
85%

Kinek mi. Én nagy eséllyel abban a maradék 2-ben lennék, aki visszautasít.

A nagypofájú pasikat csípőből visszautasítom, ugyanis engem kifejezetten irritálnak, a borosta pedig szintén visszataszító számomra, mert érzékeny a bőröm, és egy puszi után is kipattogok, ha a srác nem borotválkozik rendesen. A márkák pedig sose érdekeltek, azt se tudom milyen az a márka, amit említettél. Álljon jól a pasin, ne lógjon a térdéig az ülepe, és ne legyen v-dekoltált vagy rózsaszín felsője. A kisportolt test annyiban erő, hogy elég cikinek tartom, ha a férfi nem bírja el a barátnőjét, hacsak nem egy átlagosnál teltebb lányról beszélünk.

Mostani párom egyáltalán nem nagy dumás, sőt, kifejezetten önbizalomhiányos, és félénk a lányokkal, nagyrészt barátainak köszönhető, hogy összejöttünk, mert ő magától nem mert volna lépni. Külsőre nekem tetszik, nyilván, hiszen másképp nem jöttem volna össze vele. Személyiségileg pedig kedves és odaadó. Ez a típus nekem mindig is jobban bejött.

20/42 anonim ***** válasza:
76%

Fiúk, Lányok! Nem érzitek dedós dolognak ezt a sok általánosítást?

Nekem csupa jó fej barátaim és barátnőim vannak. Ti merre jártok? Mindig a másik a hibás? Nem lehet, hogy esetleg érettebb lettél és azért értékelnek a lányok jobban, Nem lehet, hogy még sem vagy annyira érett, hogy ilyen kérdéseket teszel fel?

Nem lehet, hogy csak egyszerűen olyan lányokkal, vagy fiúkkal találkoztok akik nem hozzátok illőek, vagy éppen Ti vagytok nem hozzájuk illők?

A Plázacicáknak is megvan a saját baráti körük. Ha nem tartozol oda, akkor ne ott keresgélj. A hívő vallásosoknak is megvan a maguk köre. Ha nem tartozol közéjük, ne ott keresgélj. Egészen biztos, hogy számodra megfelelő körben keresed a számodra megfelelő társat? Nem csak fekete és fehér létezik. Közte ott a szivárvány, és ebben a szivárványban több milliárd ember megtalálja a maga foltját. Várj türelmesen, légy egy kicsit toleránsabb, és főleg ne általánosíts. Az általánosítástól azért óvlak, mert ha azt mondod, hogy minden nő K. Akkor vedd figyelembe, hogy a közvetlen környezetedben is élnek nők,és mégsem K-k. Következtetés szerint vannak értékes emberek legyen az nő, vagy férfi. Kudarc érhet mindenkit. Kit több, kit kevesebb. Az élet megy és ebben kell megtalálni a boldogulásunkat. Ha neked nem sikerül, biztos, hogy a másik a hibás?

2012. nov. 21. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!