Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tényleg ilyen felszine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg ilyen felszinesek vagytok?

Figyelt kérdés

Tényleg ennyire felszines minden lány? Pedig itt egyetemista, vagy jónevű egyetemet végzett csajokról van szó!

1 évvel ezelött kaptam a kosarakat mint az állat...most meg 10-ből 8 csajt simán megkapok! Sőt volt már, hogy csaj mondta, hogy nem akarok-e vele randizni. A különbség:

- Egy kicsit kisportoltam magam

- Közepesen márkás (pl. Esprit) ruhákban járok és állandóan inget hordok, poló helyet

- borostát növeszettem

- Sokkal nagyobb a pofám!

DE:

- nem keresek többet

- tavaly is már jóképű voltam

Szóval szerintem a legtöbb csajt a TV (Sex és NY) olyanra dresszírozta, hogy totál felszínes lett...

2012. nov. 21. 11:09
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
@18, nem, nagyrészt az 1. körből próbálkoztam, és sajnos pont ő rájuk igaz ez! A plázacicák maradjanak szépen ott ahol vannak, buta macákkal tele van a padlás.
2012. nov. 21. 11:41
 22/42 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: nem tudom, fiú vagy-e, vagy lány, de hozzád akarok menni feleségül :DDDD
2012. nov. 21. 11:42
 23/42 anonim ***** válasza:

Én az egytemen megismerkedtem egy sráccal. Kezdetben csak együtt utaztunk, később jó utitársak lettünk, majd barátok.

A srác nem volt különösebben szép, olyan kisfiús arca volt, ami nekem nem jön be.

Aztán ahogy szorosabbra fűzödött a barátságunk és jobban megismertük egymást, elkezdtünk vonzódni egymáshoz. Fél év után már jártunk.

Ha azt akarod, hogy a belső értékeid alapján adjanak neked esélyt, akkor ne várd, hogy pár randi alatt járni fog veled a lány. Ugyanis a belső értékeid nincsenek a homlokodra tetoválva, de még a hajad színe sem tükrözi.

Akkor adj időt kettőtöknek, hogy megismerje milyen vagy. Csodát ne kérj te sem.

23/L

2012. nov. 21. 11:47
 24/42 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell kisportolt test,de ne legyen elhízott,nem kell márkás ruha,de amit hord tükrözze a személyiségét,és álljon jól neki,a borostát szedje le,nem szeretem a combkeféket,a nagy pofából visszalehet venni,mert emberrel járok,állatokkal nem közösködöm...lehet,hogy felszínes vagyok,de vannak igényeim...ezek szerint te nem vagy igényes a másik nem kinézetére?Összejössz bárkivel?
2012. nov. 21. 11:51
 25/42 anonim ***** válasza:
nem felszinesek a lányok, mi? mégis aki azt írta hogy azok, azokat szavazták le a leginkább. öszintén, mennyi lány kattintott a zöld kézre? lányok közül szinte senki.
2012. nov. 21. 11:53
 26/42 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy a lányok nem támogatják azt az elméletet, hogy közülük mindenki felszínes! Miért is szavazták volna fel a szexista, igaztalan megjegyzéseket?
2012. nov. 21. 11:55
 27/42 A kérdező kommentje:

@24, pont ez voltam elötte...és még egy randi is nehezen jött össze...szóval azért nézz magadba!

Amúgy meg, vannak igényeim, nem is alacsonyak, a lány legyen igényes, kedves, okos (direkt előre írtam). Ezek sokkal fontosabbak nekem mint a külsőségek, bár azért legyen helyes arca (szép szemei) és az alakja legyen arányos.

2012. nov. 21. 11:57
 28/42 anonim ***** válasza:
" bár azért legyen helyes arca (szép szemei) és az alakja legyen arányos" Ennyi. Akkor a pasiknál is fontosak a belső tulajdonságok, bár azért legyenek helyesek, jóképűek, arányosak, sportosak. :D Problem?
2012. nov. 21. 12:04
 29/42 anonim ***** válasza:
Szóval azért legyen tökéletes...téged meg fogadjon el olyannak amilyen vagy! :D
2012. nov. 21. 12:05
 30/42 anonim ***** válasza:

Lehet hogy kicsit magabiztosabb lettél és többet mutatsz magadból. Ez jön be a normális lányoknak, nem a márkás ruha meg a borosta. A nagyképűeket pedig ugyancsak kerülik

Lehet hogy azért gondolod ezt, mert a nők általában nem kezdeményeznek(legalábbis nem úgy mint egy férfi, nem próbál levenni a lábadról meg nem hív meg italra,legalábbis normális nő nem fog körbe udvarolni), hanem választanak a kezdeményezők közül, és ha nem pont téged választanak, mert más jobban tetszik nekik, vagy nem akarnak kapcsolatot, akkor jönnek az ilyen "ronda vagyok", "az összes lány felszínes", "pénzéhes csaj" típusú szinte már közhelyek.

2012. nov. 21. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!