Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg ilyen felszinesek vagytok?
Tényleg ennyire felszines minden lány? Pedig itt egyetemista, vagy jónevű egyetemet végzett csajokról van szó!
1 évvel ezelött kaptam a kosarakat mint az állat...most meg 10-ből 8 csajt simán megkapok! Sőt volt már, hogy csaj mondta, hogy nem akarok-e vele randizni. A különbség:
- Egy kicsit kisportoltam magam
- Közepesen márkás (pl. Esprit) ruhákban járok és állandóan inget hordok, poló helyet
- borostát növeszettem
- Sokkal nagyobb a pofám!
DE:
- nem keresek többet
- tavaly is már jóképű voltam
Szóval szerintem a legtöbb csajt a TV (Sex és NY) olyanra dresszírozta, hogy totál felszínes lett...
Én az egytemen megismerkedtem egy sráccal. Kezdetben csak együtt utaztunk, később jó utitársak lettünk, majd barátok.
A srác nem volt különösebben szép, olyan kisfiús arca volt, ami nekem nem jön be.
Aztán ahogy szorosabbra fűzödött a barátságunk és jobban megismertük egymást, elkezdtünk vonzódni egymáshoz. Fél év után már jártunk.
Ha azt akarod, hogy a belső értékeid alapján adjanak neked esélyt, akkor ne várd, hogy pár randi alatt járni fog veled a lány. Ugyanis a belső értékeid nincsenek a homlokodra tetoválva, de még a hajad színe sem tükrözi.
Akkor adj időt kettőtöknek, hogy megismerje milyen vagy. Csodát ne kérj te sem.
23/L
@24, pont ez voltam elötte...és még egy randi is nehezen jött össze...szóval azért nézz magadba!
Amúgy meg, vannak igényeim, nem is alacsonyak, a lány legyen igényes, kedves, okos (direkt előre írtam). Ezek sokkal fontosabbak nekem mint a külsőségek, bár azért legyen helyes arca (szép szemei) és az alakja legyen arányos.
Lehet hogy kicsit magabiztosabb lettél és többet mutatsz magadból. Ez jön be a normális lányoknak, nem a márkás ruha meg a borosta. A nagyképűeket pedig ugyancsak kerülik
Lehet hogy azért gondolod ezt, mert a nők általában nem kezdeményeznek(legalábbis nem úgy mint egy férfi, nem próbál levenni a lábadról meg nem hív meg italra,legalábbis normális nő nem fog körbe udvarolni), hanem választanak a kezdeményezők közül, és ha nem pont téged választanak, mert más jobban tetszik nekik, vagy nem akarnak kapcsolatot, akkor jönnek az ilyen "ronda vagyok", "az összes lány felszínes", "pénzéhes csaj" típusú szinte már közhelyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!